..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Πάνω απο 100 χιλιάδες έχουν καταθέσει πινακίδες λόγω οικονομικής αδυναμίας


Την παράταση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας ως τη Δευτέρα 5 Γενάρη ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών επικαλούμενο «τις ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα και ενόψει της συνεχιζόμενης μεγάλης προσέλευσης των πολιτών στα σημεία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας».

Να σημειώσουμε ότι η εκπρόθεσμη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας συνεπάγεται πρόστιμο ίσο με το ύψος των ετήσιων τελών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες οι φορολογούμενοι οι οποίοι κατέθεσαν ήδη τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν και σε αυτό το δυσβάστακτο κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog