..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Πιερ Μοσκοβίσι: Συνεχίστε τα αντιλαϊκά μέτρα!!!!!



Διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί από σήμερα ο επίτροπος Οικονομικών της ΕΕ Πιερ Μοσκοβισί.

Θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και άλλους υπουργούς.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί σε κράτος-μέλος ο Μοσκοβισί, από τότε που ανέλαβε επίτροπος για τις Οικονομικές Υποθέσεις.

Ο Πιερ Μοσκοβισί αναμένεται να εκφράσει τη στήριξή του στη συνέχιση των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων ανεξάρτητα της μορφής που θα πάρουν τα μνημόνια.

«Η Ευρώπη έχει υποστηρίξει την Ελλάδα όσο αυτή συνεχίζει να εκσυγχρονίζει την οικονομία της. Και η Ελλάδα, όμως, θα πρέπει να δείξει συνέχεια στη δέσμευσή της ως προς τη δημοσιονομική υπευθυνότητα και την ανάπτυξη - ενίσχυση των μεταρρυθμίσεων. Αυτό είναι ένα μήνυμα που θα μεταφέρω στις συναντήσεις μου με τις αρχές της χώρας», δήλωσε στο «Πρώτο Θέμα» λίγο πριν έρθει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Guardian», ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενοχλημένος που ο επίτροπος δεν θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα. «Οι συνεργάτες (του Τσίπρα) χαρακτηρίζουν ως απίστευτο το σνομπάρισμα του Μοσκοβισί», αναφέρει η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας, επιβεβαιώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά εναγωνίως ευκαιρίες για να μοιράσει διαβεβαιώσεις στους εκπροσώπους της ΕΕ.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog