..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Το Υπουργείο Οικονομικών και οι "βρυκόλακές " του!!!!!!


  Μέχρι τώρα ξέραμε ότι πρόκειται για οικονομικούς και φορολογικούς «κανίβαλους».

  Από χτες δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται και για φορολογικούς… «βρυκόλακες»!

  Δεν είναι αστείο, δεν είναι ανέκδοτο, δεν είναι ψέμα: Έφτασαν στο σημείο να φορολογήσεουν ακόμα και την αιμοδοσία. 

Το υπουργείο Οικονομικών, υποχρεώνει τους εθελοντές αιμοδότες να πληρώσουν τέλος επιτηδεύματος…


 Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ένωσης αιμοδοτικών συλλόγων Καβάλας, Αντώνης Καραγιαννίδης, οι αιμοδοτικοί σύλλογοι δεν έχουν έσοδα και αδυνατούν να καταβάλλουν το τέλος.

«Έχουμε μηδενικό εισόδημα», λέει ο κ. Καραγιαννίδης, την ώρα που το υπουργείο Οικονομικών απαντά πως «καθώς θα βελτιώνονται οι δημοσιονομικές ανάγκες της χώρας, θα εξεταστούν προσεχτικά όλες οι προτάσεις για δικαιότερη κατανομή των φορολογικών βαρών»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog