..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η επιχείρηση "Γερμανός"!!!!!!


Πρωτοστάτησε στον αντικομμουνισμό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συκοφάντηση του ΚΚΕ για τα οικονομικά του, αποτέλεσε ενορχηστρωτή της προβοκάτσιας ότι το ΚΚΕ δήθεν είχε μετοχές στην επιχείρηση «Γερμανός». Κόμπαζε οτι είναι ο μοναδικός πολιτικός - επιχειρηματίας που έχει βάλει τάξη στις επιχειρήσεις του! Οταν ξέσπασε η κρίση, πρωτοστάτησε στη στήριξη της επίθεσης του κεφαλαίου ενάντια στους εργαζόμενους, με επιχειρήματα του στιλ «ο λαός θα περάσει με ψωμί και ελιά προκειμένου να βγει ο τόπος από την κρίση», προβόκαρε τις εργατικές - λαϊκές κινητοποιήσεις. Οι υπηρεσίες του στο κεφάλαιο ανεκτίμητες. Ο λόγος για το Γιώργο Καρατζαφέρη. 
Βεβαίως, όπως λέει ο λαός «καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια». Ετσι, λοιπόν, απ' ό,τι φαίνεται σήμερα επιλέγεται το ξήλωμά του με τις αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του σε μίζες και «οφ σορ» εταιρείες. Χρειάζεται, λοιπόν, ο λαός μας να βγάλει συμπεράσματα, για τους διάφορους «σάπιους» του αστικού πολιτικού συστήματος, που το παίζουν αδιάφθοροι, καταγγέλλοντας σκάνδαλα, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι είναι βουτηγμένοι στην βρωμιά ως το μεδούλι, γνήσια παιδιά του αστικού πολιτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog