..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Μιχάλης Ταμήλος: "Η Φωτούλα, η προβατίνα μου, ήταν καλύτερη από το καλοριφέρ!!!!!!

Μπορείς να ζήσεις και χωρίς ενέργεια. Μπορείς να πας σε ένα χωριό και να ζεις με τη λάμπα που ανάβαμε παλιά, δεν χρειάζεται το ρεύμα να το έχεις πάντα. Άρα λοιπό το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό» (!) είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο βουλευτής της ΝΔ 
Επιχειρηματολογία που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι ρήτορες της αρχαιότητας επιστράτευσε ο βουλευτής της ΝΔ Μιχαήλ Ταμήλος, για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.
Αυτή τη σπάνια φωτογραφία του με την Φωτούλα, μοιράστηκε σήμερα το πρωί με τους τηλεθεατές και τους ψηφοφόρους του ο Μιχάλης Ταμήλος, θέλοντας να δείξει τους παλιούς καλούς τρόπους θέρμανσης...
Του Νίκου Ζαχαριάδη

Η νέα αυτή δήλωση-βόμβα από τον βουλευτή Τρικάλων, σε συνέντευξη του σε πρωινή εκπομπή, όπου υπερασπίστηκε τη θέση του για επιστροφή σε ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής, όπως παλιά, χωρίς τις περιττές σύγχρονες πολυτέλειες.

Άφωνους άφησε για μια ακόμα φορά τους συνομιλητές του ο Μιχάλης Ταμήλος, όταν κατά τη διάρκεια συζήτησης για το ενεργειακό, στην εκπομπή «Οι ψηφοφόροι έχουν χιούμορ», μίλησε για τα πλεονεκτήματα των παλιών, παραδοσιακών τρόπων θέρμανσης, που εφάρμοζε στο χωριό.
Μάλιστα, ο κ. Ταμήλος, αναφέρθηκε ονομαστικά στην αγαπημένη του προβατίνα, την Φωτούλα, που τον ζέσταινε τα βράδια του χειμώνα, όταν «δεν είχαμε καλομάθει ακόμα», όπως είπε, και «δεν θεωρούσαμε το πετρέλαιο ή το ρεύμα, κοινωνικό αγαθό».

Κατά τη διάρκεια της, ιδιαίτερα φορτισμένης συγκινησιακά, αναφοράς του στη Φωτούλα, ο βουλευτής Τρικάλων, αναφέρθηκε και σε άλλα πλεονεκτήματά της, λέγοντας ότι ήταν πολύ πιο τρυφερή και με μεγαλύτερη κατανόηση από τις γυναίκες και μάλιστα χωρίς να του κοστίζει τίποτα.

«Εγώ καμιά φορά, με δική μου πρωτοβουλία, χωρίς εκείνη να μου το έχει ζητήσει ποτέ, της έπαιρνα κανένα κόσμημα για να την ευχαριστήσω», κατέληξε ο Μιχάλης Ταμήλος, σκουπίζοντας ένα δάκρυ...

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγη: άνεμος αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog