..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΒΟΥΛΗ: Κατατέθηκε η πρόταση της ΚΟ του ΚΚΕ για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με τη ΔΕΗ

http://www.902.gr/sites/default/files/styles/902-lightbox/public/Media/20140710/koinoboyleytikh-omada-kke-3.jpg?itok=e7OgVXwj

Την πρόταση του ΚΚΕ για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος σχετικά με τη ΔΕΗ, κατέθεσε προς τον πρόεδρο της βουλής η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος.

Ολόκληρο το κείμενο έχει ως εξής:

«Προς

Τον πρόεδρο της Βουλής

Κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Κύριε Πρόεδρε,

Οι βουλευτές του ΚΚΕ που υπογράφουν αυτό το κείμενο ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, σύμφωνα με το άρθρο 44 παρ. 2 του Συντάγματος, για την ακύρωση του νομοθετικού πλαισίου που οδηγεί στη μετοχοποίηση της ΔΕΗ, την είσοδο των ιδιωτικών ομίλων, το διαχωρισμό των συστημάτων μεταφοράς και διανομής που απορρέουν από το συνολικό κοινοτικό πλαίσιο απελευθέρωσης της ενέργειας και έχει δραματικές συνέπειες για τις λαϊκές οικογένειες και τους εργαζόμενους του κλάδου.

Συγκεκριμένα οι βουλευτές του ΚΚΕ ΖΗΤΟΥΝ τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ακύρωση και κατάργηση του ν. 1914/1990, του ν. 2773/1999, του ν. 3426/2005, του ν. 4001/2011, του ν. 4237/2014 και για τον ψηφισθέντα νόμο ''Δημιουργία νέας καθετοποιημένης εταιρίας ηλεκτρικής ενέργειας'', του γνωστού ως ''μικρή ΔΕΗ''».

Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog