..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Επικουρικές συντάξεις: Νέες μείωσεις μέχρι να καταργηθούν!!!!!


Ξεκίνησε η νέα σφαγή των επικουρικών συντάξεων με στόχο επί της ουσίας την ολοκληρωτική κατάργησή τους.
Η διοίκηση του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης εισηγείται τη μείωση των επικουρικών συντάξεων σε ποσοστό 5,2%;;;;;; από 1η Ιούλη του 2014, όπως επιβεβαίωσε ο διοικητής του ΕΤΕΑ, Τάσος Παπανικολάου, σε τηλεοπτικό σταθμό.
Σημείωσε πως η αναπροσαρμογή των επικουρικών συντάξεων, για τις οποίες δεν υπάρχει κρατική επιχορήγηση, αποτελεί υποχρέωση που πηγάζει από τον ν. 4052/2012.
Και ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, σε τηλεοπτική του παρέμβαση επιβεβαίωσε την εισήγηση του ΕΤΕΑ, προσθέτοντας ότι η εκτίμηση για τις επικουρικές θα γίνεται περίπου κάθε τρεις μήνες.

Δεδομένου ότι για τις επικουρικές συντάξεις δεν υπάρχει κρατική επιχορήγηση, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάθε τρεις και λίγο οι συντάξεις θα μειώνονται μέχρι να καταργηθούν εντελώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog