..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ουκρανία: Οι φασίστες σφάζουν και καίνε ζωντανούς, εξεγερμένους κατοίκους!!




Μαίνονται οι συγκρούσεις στην Ανατολική Ουκρανία όπου δυνάμεις του στρατού επιχειρούν για την «ανακατάληψη» της περιοχής κατ' εντολή της κυβέρνησης των πραξικοπηματιών του Κιέβου. 
Τα φασιστικά κτήνη σκορπούν τη φρίκη, το αίμα, το θάνατο, στην Οδησσό! ΄Εκλεισαν το κτίριο εγκλωβίζοντας δεκάδες μέλη της αντιπολίτευσης μέσα και έβαλαν φωτιά. Τους έκαψαν ζωντανούς. Όσοι κατάφερναν και πηδούσαν απ΄τα παράθυρα τραυματίζονταν θανάσιμα. Στο τέλος τα κτήνη της Euromeidan μπήκαν και αποτέλειωσαν όποιον δεν είχε ψηθεί! Γύρω στους 35 οι καμένοι και καμιά 30ριά οι τραυματίες! Και όλη αυτή η φρίκη με την χρηματοδότηση και την οργάνωση από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση!... Να τους χαιρόμαστε τους υποστηρικτές των εγκληματιών "χρυσαυγιτών" του Κιέβου!... Να μην ξεχάσουμε να τους "επιβραβεύσουμε" ψηφίζοντάς τους στις ευρωεκλογές! 
Αίσχος! 
Οι πραξικοπηματίες του Κιέβου ενώ συνεχίζουν το αιματοκύλισμα του ουκρανικού λαού, την ίδια στιγμή ετοιμάζουν σειρά σκληρών μέτρων λιτότητας στην οικονομία, ως προϋπόθεση για την εκταμίευση του χρηματοδοτικού «πακέτου» των 17 δισ. δολαρίων που ενέκρινε την περασμένη εβδομάδα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Την ώρα που γράφονταν τούτες οι γραμμές οι φασιστικές και εθνικιστικές δυνάμεις που στηρίζονται από ΗΠΑ και ΕΕ εξαπέλυαν γενική επίθεση ενάντια στους εξεγερμένους κατοίκους των ανατολικών περιοχών της χώρας. Παράλληλα, ο Αμερικανός Πρόεδρος μετά από συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο την περασμένη Παρασκευή προειδοποιούσε τη Ρωσία με επιβολή και νέων «κυρώσεων», εάν διαταράξει την επερχόμενη εκλογική διαδικασία στην Ουκρανία...
Δεκάδες ειδικοί της CIA και του FBI παρέχουν συμβουλές στην κυβέρνηση της Ουκρανίας, έγραψε σήμερα η εφημερίδα Bild am Sonntag, η κυριακάτικη έκδοση της καθημερινής εφημερίδας Bild.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται πηγές των υπηρεσιών πληροφοριών της Γερμανίας, πράκτορες της CIA και του FBI βοήθησαν το Κίεβο να περιορίσει την αντικυβερνητική εξέγερση στην ανατολική Ουκρανία και να εγκαταστήσει ένα μηχανισμό αποτελεσματικής ασφαλείας.
Υπενθυμίζεται ότι στην Ουκρανία βρίσκονται πράκτορες του FBI με πρόσχημα την παροχή βοήθειας προκειμένου να  εξακριβωθεί η προέλευση της περιουσίας του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς. Μάλιστα, τον Απρίλη, ο Λευκός Οίκος είχε επιβεβαιώσει ότι ο διευθυντής της CIA Τζον Μπρέναν είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κίεβο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog