..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Χρήστος Μπέλλος: Ψηφίζεις ή απέχεις;;;;; Μην τσιμπάς το .....δόλωμα!!!!!!!

 

 Στις τελευταίες περιοδείες που κάνουμε, στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας για τις τοπικές και τις Ευρωεκλογές, με την «Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας», διαπιστώσαμε πάρα πολλοί νέοι δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν με το επιχείρημα ότι, <<θα απέχω αφού όλοι τα ίδια σκ…….είναι>>!!!!!!
  Ας δώσουμε μερικές απαντήσεις:
  Το σύστημα θέλει να έχει νέους ανθρώπους του χεριού του, να στηρίζουν τα κόμματα και τις κυβερνήσεις του. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε θέλει τους νέους και τις νέες στην απ’ έξω, στην απάθεια και στην αποχή από τους αγώνες και από τις εκλογές, να μην τους γίνονται εμπόδιο.
  Σήμερα μπορούμε να βάλουμε εμπόδια στις πολιτικές επιλογές της ΕΕ και του συστήματος.
  Σ’ αυτούς που έχουν λυμένα τα προβλήματα, που δεν τραβάνε ζόρι, στα πλουσιόπαιδα, ταιριάζει η αποχή και η απάθεια. Η ΕΕ και τα κόμματα που την υπερασπίζονται ασχολούνται με τη ζωή και το μέλλον μας και το κάνουν ΜΑΥΡΟ.
  Τους μαυρίζουμε λοιπόν κι εμείς, ψηφίζοντας στο δήμο Αλεξάνδρειας τη Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζεται από το ΚΚΕ και το ευρωψηφοδέλτιο του       ΚΚΕ.
             Μην τσιμπάς το δόλωμα της αποχής.
 Σκέψου: Στις ευρωεκλογές του 2009 η αποχή στη Ελλάδα έφτασε στο 50%. Αυτό δεν εμπόδισε όμως ΕΕ- κυβερνήσεις να περάσουν τα πιο βάρβαρα μέτρα των τελευταίων δεκαετιών. Και βέβαια η….. αποχή δεν ήταν εκεί να τους εμποδίσει την εφαρμογή αυτών των μέτρων. Εκεί ήταν Μόνο το ΚΚΕ.
Γνωρίζεις ότι η ψήφος στο ΚΚΕ δεν θα μεταλλαχτεί την επόμενη ημέρα, όπως η ψήφος στα άλλα κόμματα αλλά και η αποχή που ο καθένας την ερμηνεύει, όπως θέλει.
  Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση και στο ΚΚΕ θα κατατεθεί στον αγώνα για να ζήσουμε καλύτερα για να γίνει ο λαός και η νεολαία δύναμη αντεπίθεσης.
  Σκέψου: Στις εκλογές δεν συμμετέχει ΑΜΕΣΑ ο πραγματικός αντίπαλος, οι εκμεταλλευτές. Αυτοί κατεβάζουν το πολιτικό προσωπικό, τα κόμματά τους. Τη ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ που μας μάτωσαν για το πλεόνασμα.
Από την άλλη τον ΣΥΡΙΖΑ που πουλάει ψεύτικες ελπίδες ότι με μια ψήφο, μέσα στην ΕΕ, θα αλλάξουν τα πράγματα υπέρ του λαού. Κοροϊδεύει συνειδητά για να σου κλέψει την ψήφο.
Για να χτυπήσεις λοιπόν τον πραγματικό σου αντίπαλο χρειάζεται να μαυρίσεις τα κόμματά του και να ισχυροποιήσεις το μοναδικό κόμμα, που δεν προσκυνάει την ΕΕ, το μοναδικό κόμμα που δεν κάνει κωλοτούμπες για να γίνει αρεστό στο σύστημα, το ΚΚΕ.
Ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας και στη Ευρωβουλή το ΚΚΕ
          
             Χρήστος Μπέλλος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την 
   "Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας"    
     

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog