..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δήμος Αλεξάνδρειας: Ρατσισμός, άγνοια ή μήπως κάτι άλλο;

Ρατσισμός, άγνοια ή μήπως κάτι άλλο;

Όπως αποδεικνύεται και από το βίντεο που ανέβασε το μπλόγκ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΓΙΔΑΣ, στο 7,50 λεπτό του βίντεο, ένας υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, αγνόησε την ύπαρξη ολόκληρης ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης του, που μάλιστα είναι και πρώτη στη βαθμολογία της κατηγορίας της  και διεκδικεί με πολλές αξιώσεις την άνοδό της στην γ΄ εθνική κατηγορία!
 Η ομάδα του ΠΑΟΚ  Αλεξάνδρειας
Φυσικά οι άνθρωποι της ομάδας, δικαιολογημένα έπαθαν την πλάκα της ζωής τους και έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση:
"Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ εκφράζει την έκπληξη του για το γεγονός ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Π. Γκυρίνης, αγνοεί την ύπαρξη της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης, όπως προκύπτει από σημερινή του δήλωση.
Καλούμε τον κ. Γκυρίνη να παραβρεθεί στο προσεχές παιχνίδι της ομάδας ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ούτως ώστε να γνωρίσει τον σύλλογο του ΠΑΟΚ και το έργο του σε αθλητικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο, το όποιο είναι γνωστό σε όλο τον νομό και όχι μόνο."

αν. ΑΛΗΘΕΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog