..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ": Προσπαθεί να κρύψει της πομπές της!!!!!


Μετά από την ανατροπή του Γιανουκόβιτς στην Ουκρανία, οι ακροδεξιοί - ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής που ανήκουν στο κόμμα «Σβόμποντα» και την οργάνωση «Δεξιός Τομέας» με την προκλητική στήριξη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκή Ένωσης φανέρωσαν για μια ακόμα φόρα το απεχθές πρόσωπο που κρύβεται κάτω από το προσωπείο της φασιστικής δημαγωγίας.
Ως πρώτιστο καθήκον τους θεώρησαν την πρόταση απαγόρευσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, αλλά και της χρήσης της ελληνικής γλώσσας και των γλωσσών όλων των εθνικών μειονοτήτων της Ουκρανίας.
Μάλιστα, προλείαναν το έδαφος για την υιοθέτηση και την εφαρμογή των αντιδραστικών νόμων με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν. Έτσι, κουκουλοφόροι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον ελληνικής καταγωγής βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας, Σπυρίδων Κιλιγκάρωφ.

Την ίδια στιγμή, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Ελληνικών Κοινοτήτων, Αλεξάνδρα Προτσένκο κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό και άλλων Ελλήνων ομογενών.
Έπειτα, από τα παραπάνω και την ανάδειξη του θέματος στη Βουλή από το βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Γκιόκα, η Χρυσή Αυγή υποκριτικά κατήγγειλε τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση και ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο να λάβει πρωτοβουλίες για την προστασία των Ελλήνων της Ουκρανίας.

Με λίγα λόγια κάλεσε το Βενιζέλο να προστατεύσει τους Έλληνες ομογενείς από τους ομοϊδεάτες της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog