..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Να γιατί δεν πήγε ο Αλέξης στη φιέστα!!!!!!


Εχει ενδιαφέρον η επιχειρηματολογία με την οποία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησαν την αιτία της μη παρουσίας του Αλ. Τσίπρα στην εκδήλωση για την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ. Εχουμε και λέμε:
Πρώτον, σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν ήρθαν οι ελεγκτές του Ευρωκοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της τρόικας.
Δεύτερον, γιατί ο θεσμός της Προεδρίας έχει τυπικό και όχι ουσιαστικό χαρακτήρα.
Τρίτον, γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν αξιοποιεί σωστά τη δυνατότητα της Προεδρίας της ΕΕ για την αλλαγή του μείγματος διαχείρισης.
Τέταρτον, σε ένδειξη κριτικής στο πρόσωπο του Μπαρόζο, που εκφράζει την πολιτική της λιτότητας ...και άλλες παρόμοιου τύπου εξηγήσεις.

Απαραίτητες διευκρινίσεις μη νομίζει κανείς ότι φανερώνει και αντίθεση στην ΕΕ και την Ευρωζώνη...
Θέσεις ανανεωτικής "αριστεράς¨"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog