..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Τα σέβη μας .....δωσιλογιώτατε!!!!!!!!


  
 Οφείλουμε να ασχοληθούμε, έστω και μία φορά, μ' έναν "Πήλιο Γούση" ''υπεράνω υποψίας''..
     Τον άνθρωπο που τα τελευταία εννέα χρόνια προσωποποιεί τον θεσμό (σιγά τον θεσμό, όπως τον κατάντησε ο ιδρυτής του ΠαΣοΚ) του Προέδρου της (κάποιας) Δημοκρατίας!
     Είναι ο άνθρωπος-συνοδοιπόρος του Μεγάλου Τυχοδιώκτη, αυτός που πάντα στήριξε και υπηρέτησε πιστά τον πασοκισμό..
     ..τα ''σα εκ των σων'' του βαθέως ΠαΣοΚ, ο άνθρωπος φαινόμενο, αφού στην ηλικία των 11 ετών εμφανίζεται, κατά τα λεγόμενά του, σαν αντάρτης στην Αντίσταση κατά των γερμανών..
     ..ο άνθρωπος που διετέλεσε επί σειρά πολλών ετών υφυπουργός και υπουργός Εξωτερικών, χωρίς να γνωρίζει γρί αγγλικά(!)..
     ..ο άνθρωπος που πρόθυμα και απρόκλητα εμφανίστηκε σαν ''δανειστής'' του αφεντικού του, προσπαθώντας να τον διασώσει από άλλο ένα μεγάλο του σκάνδαλο, αυτό της ροζ βίλλας της Εκάλης..
     ..ο άνθρωπος που από την αρχή μέχρι το τέλος της πολιτικής του καριέρας υπήρξε μία πειθήνια μαριονέτα της εξουσίας γενικότερα, και του ''συστήματος ΠαΣοΚ'' ειδικότερα.
     Ο απολύτως συνυπεύθυνος για την πορεία και την κατάντια της χώρας τα τελευταία τριάντα χρόνια!

     Τα χρόνια των μνημονίων και της οικονομικής και πολιτικής κατοχής,  ακριβοπληρωμένος, δυσθεώρητος και μεγαλοπρεπής, παρακολουθεί  απ' τον θρόνο της Προεδρίας άβουλος και αμέτοχος την καταστροφή της χώρας, τον βιασμό του λαού του, την παρέλαση πιθηκοειδών στα κυβερνητικά έδρανα, και κυρίως..


 ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ, κάθε πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που του παρουσιάζουν οι νενέκοι της κυβέρνησης,
     ..επικυρώνοντας με την υπογραφή του σαν άλλος Χίντενμπουργκ της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, την πράξη θανάτου της δημοκρατίας που ορκίστηκε να φυλάσσει!

     Αυτός ο άνθρωπος σε λίγες μέρες θα ευχηθεί και πάλι στον ελληνικό λαό, με διάγγελμά του για το νέο έτος, ειρήνη, υπομονή και ευτυχία!

     Είναι ντροπή για την 'Ηπειρο του Ζάππα, του Αρσάκη του Αβέρωφ, των Ζωσιμάδων, τουΣίνα, του Ριζάρη, του ΣΚΟΥΦΑ και του  ΤΣΑΚΑΛΩΦ,
     ..των Σουλιωτών ηρώων και των νεκρών του Κομμένου..

   
 Και είναι κρίμα για την Ελλάδα, ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι να βρίσκεται στην θέση του ανώτατου αξιώματος..
     Κρίμα.....

2 σχόλια:

  1. Απλά αυτός ήταν και παραμένει πιστός υπηρέτης του συστήματος...
    Και το σύστημα τους υπηρέτες του τους ανταμείβει...
    Το σύστημα έχει όνμα και λέγεται ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.
    Γκρεμίζοντας τον καπιταλίσμό, αφανίζουμε και όλα τα τσιράκια του...
    Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει, γιατί αν τον παπούλια τον αντικαταστήσεις με τον μητσοτάκη ή τον θεοδωράκη, ή με τον γλέζο ή με τον τσίπρα πάλι τα ίδια θάχουμε,
    τα μονοπώλια στην εξουσία και ο λαός υπηρέτης.
    ΜΟΝΟ με την επανάσταση θα είναι ο ΛΑΟΣ αφέντης και ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ,
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ*
    μην μπερδευτουύμε με τα απόνερα του τ...συριζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε συμφωνώ απολύτως. Αλλά καλό θα είναι να βγάζουμε τους πάντες και τα πάντα στη "πιάτσα" για να έχουμε και για τους άλλους ράμματα για τη γούνα τους, που σίγουρα θα έχουμε. Ηδη όλοι αυτοί που αναφέρεις είναι παιδιά από την ίδια πάστα.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog