..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πάγωσε η Ελλάδα!!!!! Καμιά καινούργια σύνταξη το 2014!!!!!


Σενάρια για απαγόρευση στην έκδοση νέων συντάξεων
Η τρόικα εμφανίζεται να επεξεργάζεται σχέδιο ακόμα και για την επιβολή απαγόρευσης στην έκδοση νέων συντάξεων την επόμενη χρονιά.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», το ενδεχόμενο αυτό τέθηκε με τη μορφή διευκρινιστικών ερωτήσεων σε ένα από τα e-mails που ανταλλάσσουν σε καθημερινή βάση τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας με στελέχη των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών, στο πλαίσιο επικαιροποίησης των μέτρων που θα περιλαμβάνει το νέο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής για την περίοδο 2014 -2017.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι σε ένα από αυτά τα e-mails οι τεχνικές ομάδες της τρόικας ζήτησαν να πληροφορηθούν για το ύψος που θα διαμορφώνονταν οι πληρωμές συντάξεων για το 2014-2017, με την πρόβλεψη να μην υπολογιστεί στις δαπάνες αυτές καμία καινούργια σύνταξη από την επόμενη χρονιά.

Η συγκεκριμένη πρόταση δεν αποκλείεται να εντάσσεται στη γνωστή τακτική της διαρροής ενός «ακραίου» σεναρίου, ώστε τα μέτρα που θα ληφθούν στη συνέχεια να φαντάζουν λιγότερο σκληρά. Σε κάθε περίπτωση, άσχετα από την τελική μορφή που θα πάρουν, η κυβέρνηση και η τρόικα ετοιμάζουν νέα αντιασφαλιστικά μέτρα για να μεταφέρουν στις πλάτες των εργαζομένων και των συνταξιούχων τις νέες μειώσεις των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog