..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κυβερνώσα αριστερά: made in....... USA!!!!!!!!!!


Ο κ. Δραγασάκης κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το κόμμα του, κλήθηκε να παρουσιάσει τη λεγόμενη εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Εμείς δεχόμαστε τη συνέχεια του ελληνικού κράτους, αλλά όχι τη συνέχεια της πολιτικής». Και συνέχισε: «Όλα τα κράτη αλλάζουν πολιτική. Η πολιτική Ομπάμα είναι διαφορετική από την πολιτική Μπους».
Ε, όχι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου διαφορετική! Είναι ακριβώς η ίδια, απολύτως προσαρμοσμένη στις διαρκείς ανάγκες του κεφαλαίου, όπως αυτές εκφράζονται σε δεδομένες στιγμές λόγω των ενδοκαπιταλιστικών και ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων, με μόνιμο θύμα την εργατική τάξη και τον φτωχό λαό. 

Όπως δεν είναι και καθόλου διαφορετική η πολιτική του Ολάντ που διαδέχθηκε τον Σαρκοζί. Όπως δεν ήταν καθόλου διαφορετική η πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που «αρμονικά» εναλλάσσονταν χρόνια τώρα, μέχρι να φτάσουν και στο σημείο σήμερα να συγκυβερνούν. Και όπως καθόλου διαφορετική δεν θα είναι και η πολιτική της όποιας ελληνικής αστικής κυβέρνησης, που ενδεχομένως θα διαμορφωθεί το επόμενο διάστημα, είτε με κορμό τη ΝΔ είτε με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
Και ένα τελευταίο από τον κ. Δραγασάκη, εξόχως αποκαλυπτικό, που δείχνει πόσο έχει γείρει τον σβέρκο ο ΣΥΡΙΖΑ προς τις ΗΠΑ: «Τι θα κάνουμε με το χρέος; Το αυτονόητο. Αυτό που προτείνει το Διεθνές Ταμείο για όλον τον κόσμο»!!! Κυβερνώσα αριστερά made in USA...

2 σχόλια:

  1. Οι αμερικανοί ξεύρουν τι κάμνουν.
    Οι άλλοι;
    Ή μήπως ξεύρουν κι αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου ΕΥΡΥΤΑΝΑ. Ολοι ξέρουν εκτός από τα θύματα που τους εμπιστεύονται.....

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog