..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Χαρτοπόλεμος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!


Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος των ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια όσο και για το θέμα της τιμής των φαρμάκων.
Σε ό,τι αφορά το θέμα των υποβρυχίων, ο Ευάγ. Βενιζέλος έκανε λόγο για «απολογητικό υπόμνημα» του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο όπως είπε έχει «εντυπωσιακή συνάφεια με συμφέροντα» και χαρακτήρισε το όλο θέμα «κωμικό». Απαντώντας, ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγ. Βενιζέλο «να αφήσει τις αθλιότητες» και ανέφερε: «Οι αρχιτέκτονες της διαπλοκής δεν θα υποδυθούν τους εξαγνισμένους αγγέλους της κάθαρσης».

 Εξάλλου, με αφορμή την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή στην ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη μείωση των φαρμάκων, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, υποστήριξε ότι «δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, η μείωση της τιμής 12.000 φαρμάκων είναι πλέον γεγονός. Το μόνο που μένει, πια, στον κ. Τσίπρα είναι να υποσχεθεί στα συμφέροντα που εξυπηρετεί ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο θα αυξήσει και πάλι τα κέρδη τους εις βάρος του ελληνικού λαού».
Απαντώντας το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Τελικά, πόσα φάρμακα μειώνονται από την τροπολογία; 100 όπως λέει ο πρόεδρος του ΕΟΦ; 6.000 όπως υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ; `Η μήπως 12.000, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο; Οι πολίτες αυτής της χώρας δικαιούνται περισσότερο σεβασμό, ειδικά από τη στιγμή που σε ποσοστό 28% είναι αποκλεισμένοι από την ασφαλιστική κάλυψη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog