..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Σώσον κύριε τον λαό σου και διαολόστειλε τον χρυσαυγίτη..... ρασοφόρο!!!!!!!



Το ότι ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος είναι ένας σκοταδόψυχος ακροδεξιός παπάς το γνωρίζαμε. Οι απόψεις του είναι γνωστές. Τώρα, με αφορμή την δολοφονία στο Κερατσίνι, ο ίδιος αυτός επίσκοπος επιχειρεί την "αγιοποίηση" των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.

Γράφει μεταξύ άλλων ο φασίστας ρασοφόρος (με έντονα γράμματα οι δικές μας επισυμάνσεις), που χοροστάτησε και στην κηδεία του χουντικού αποβράσματος Ντερτιλή :

«Διακόπτουμε τη σιωπή μας προσωρινά, για να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας! Προχθές, δηλ. στις 18 Σεπτεμβρίου ε.έ. στην Αμφιάλη του Πειραιώς δολοφονηθηκε ο Παύλος Φύσσας, ο οποίος ανήκε στο χώρο της αριστεράς. Προηγήθηκε λογομαχία με οπαδούς ή στελέχη της Χρυσής Αυγής και -όπως λέγεται- κάποιος απ΄αυτούς τον μαχαίρωσε και τελικά τον εφόνευσε!

 [...] Κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου, περίοδο την οποία για να ξεπλύνουν την ντροπή τους Ονόμασαν μετά ταύτα “περίοδο του εμφυλίου πολέμου”, το σύνθημα, που κυριαρχούσε ήταν “αδερφός τον αδερφό να σκοτώνει”!!!! Ήταν το τραγούδι της εποχής! Ήμασταν τότε μικρό παιδί και ακόμη στα αυτιά μας αντηχεί παράδοξα!

Εάν λοιπόν οπαδοί της Χρυσής Αυγής εξετέλεσαν εν ψυχρώ τόν άνθρωπο, γεγονός για το οποίο δικαίως δημιουργήθηκε τόσο παραλήρημα από τα ΜΜΕ, είναι κατακριτέοι! Λυπούμεθα για λογαριασμό τους! 

Εγράψαμε παλαιότερα, ότι εάν η Χρυσή Αυγή διορθώσει μερικές ιδεολογικές τοποθετήσεις της και εάν επίσης διορθώσει μερικές περιπτώσεις ακραίας συμπεριφοράς ορισμένων τουλάχιστον Μελών της, θα μπορούσε να αναδειχθεί η “γλυκειά ελπίδα” στους δυσχειμέρους τούτους καιρούς, τους οποίους διερχόμεθα!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ! Και να το αποτέλεσμα! Εισπράττουν πλέον την γενική κατακραυγή! Εν τούτοις στούς κόλπους της Χρυσής Αυγής υπάρχουν πολλά σοβαρά πρόσωπα! Ας αναλάβουν, λοιπόν, τον ρόλο, που τους ανήκει! Και μάλιστα χωρίς αναβολή, αφού τώρα πιά τους πήρε ο κατήφορος!


 Renolution Now

"Χρυσή Αυγή": Ο πολιτισμός της και η Χριστιανική της ευλάβεια. Αφιερώνεται στους Χριστιανούς που ψήφισαν Χ. Α.



Ο χρυσαυγίτικος συρφετός, πλαισι­ωμένος από τον σκοταδισμό των παρα-θρησκευτικών οργανώσεων,
εξαπολύει δολοφονικές επιθέσεις σε εργάτες, Ελληνες και αλλοδαπούς, δολοφονεί συμπολίτες μας επειδή είναι μελαψοί,  
διεκδικεί για τον εαυτό του να αποφασίζει ποιες θεατρικές παραστάσεις θα παίζονται στην Ελλάδα και ποιες από αυτές είναι «ευλαβικές» και ποιες είναι «βλάσφημες»...
Άλλωστε οι χρυσαυγίτες είναι άνθρωποι της... Τέχνης και επίσης είναι το βαθύτατα... χριστιανοί.
Απόδειξη: Ο χρυσαυγίτης βουλευτής «Καιάδας», κατά κόσμον Γεώργιος Γερμένης, συμμετέχει σε συγκρότημα μπλακ μέταλ. Πάρτε μια γεύση από το ρεπερτό­ριο του... ευλαβικού συγκροτήματος:

«Στα άδυτα της Κόλασης / Εκείνος κα­τοικεί στη φλόγα/Γελώντας στις αδύνα­μες ψυχές / Της χριστιανικής βρομιάς / Όλα χαλάζι Κύριε Σατανά / Ο Ιησούς μ@νί ορθάνοιχτο / Ευχαριστημένος με τον σταυρό του / Ο κ@λος της Παναγίας ανοιχτός / Να γ@αμιέται από το κέρατο του Σατανά».
Αυτά είναι τα... Χριστια­νόπουλα που θεωρούν «βλάσφημο» το «Corpus Cristi».

1 σχόλιο:

  1. Γιατι...Οι υπολοιποι...Παπαδες,που πληρωνονται και απο την...Πολιτεια,ειναι...Δημοκρατικωτεροι;;;;
    Απλως ο Αμβροσιος...
    "ξεφευγει" λιγο..Σουπερ ακροδεξια..Και τον κρατανε οι αλλοι...Απλως ακροδεξιοι..Με τα σχοινια..Να μην..πεσει στο χαντακι...
    Οποιοςδηποτε αλλος δημοσιος υπαλληλος...
    Αν εκανε και ελεγε αυτα που κανει και λεει ο Αμβροσιος...
    Θα ειχε...Χαρακτηρισθει...

    Τωρα βγαζει την..Ουριτσα του απ εξω...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog