..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ηράκλειο: Λαϊκή στάση πληρωμών.

Συντονίζονται για λαϊκή στάση πληρωμών συλλογικότητες και φορείς του Ηρακλείου.

Συντονίζονται για λαϊκή στάση πληρωμών συλλογικότητες και φορείς του Ηρακλείου.
Η ΚΡΗΤΗ "ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ" !! ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ!!


Η επανάσταση θα αρχίσει με λαϊκή στάση πληρωμών. Και η στάση πληρωμών θα αρχίσει από την Κρήτη ! Αυτήν την πρωτοβουλία προωθούν συλλογικότητες, επιτροπές, συνελεύσεις, σωματεία από το Ηράκλειο σε συνεργασία με αντίστοιχους φορείς της υπόλοιπης χώρα σε μια προσπάθεια να διατρανώσουν ένα και μόνο μήνυμα: Φτάνει πια. Μετά το ραντεβού της περασμένης Κυριακής οι δράσεις της συντονιστικής επιτροπής της συνέλευσης «Λαϊκή στάση πληρωμών» συνεχίζονται.
Το πρωί της Πέμπτης θα γίνει παρέμβαση – ενημέρωση σε εφορίες και ΟΑΕΔ, η επόμενη συνέλευση έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 14/4 ενώ την Τετάρτη 17/4 θα γίνει παρέμβαση στο Ειρηνοδικείο για τις κατασχέσεις σπιτιών. Ο φορέας που προωθεί τη λαϊκή στάση πληρωμών δηλώνει πως: Είμαστε πολλοί, έχουμε δύναμη! Εμείς δουλεύουμε, εμείς παράγουμε, από εμάς κλέβουν και ζουν.
Δε φοβόμαστε με την παραπληροφόρηση και δεν υποκύπτουμε στις απειλές κυβέρνησης και ΜΜΕ για ποινικές διώξεις. Ήδη αντιμετωπίσαμε τον εκβιασμό για διακοπή του ρεύματος για μη πληρωμή χαρατσιού και τους αναγκάσαμε να τον ακυρώσουν. Τα δικαιώματά μας δε χωράνε σε ρυθμίσεις, δόσεις, επιμηκύνσεις.
Με αγώνα και αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε. Δεν αφήνουμε κανέναν μόνο απέναντι στην εφορία, τις τράπεζες, τις ΔΕΚΟ. Δεν επιτρέπουμε καμία κατάσχεση σπιτιού. Δεν αφήνουμε κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Δεν αναγνωρίζουμε τις δεσμεύσεις και τα χρέη τους στους τοκογλύφους.



Μην ανοίγετε τα ειδοποιητήρια του αίσχους! Επιστρέψτε τα κλειστά στις εφορίες γράφοντας πάνω στους φακέλλους. «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ» – ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. Φτάνει πια, ως εδώ. Ή θα τους ανατρέψουμε ή θα μας ισοπεδώσουν.
http://denplirono.wordpress.com/
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΣΕ ΜΗΝΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ



 

 Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/04/blog-post_1405.html#ixzz2Q664KwIH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog