..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Αλεξάνδρειας: Εντυπωσιακή η συγκέντρωση στην Αλεξάνδρεια την 21-04-2013. Φωτογραφικό υλικό από την συγκέντρωση !!!!!!!


Ήταν πολλοί εκεί. Δεν ήταν όλοι αλλά ήταν πάρα πολλοί και αυτό το γεγονός γέμισε με αισιοδοξία τα μέλη της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Αλεξάνδρειας. Η χτεσινή αντιφασιστική συναυλία που έγινε στο κέντρο της πόλης ήταν απολύτως πετυχημένη τόσο με...
το κριτήριο της μαζικότητας του κόσμου και της διασκέδασής του από τα μουσικά συγκροτήματα όσο και με το κριτήριο της εκδήλωσης διάθεσης συμμετοχής στις δράσεις της Αντιφασιστικής Πρωτοβουλίας Αλεξάνδρειας.
Εκατοντάδες συμπολίτες από την Αλεξάνδρειας και τις γύρω περιοχές έδωσαν το "παρών" στην αντιφασιστική συναυλία χτες το βράδυ στην πλατεία του Πνευματικού Κέντρου. Μια συναυλία που ορίστηκε να γίνει ανήμερα της θλιβερής επετείου του πραξικοπήματος του 1967 για να μην ξεχάσουμε, να θυμηθούμε, να προβληματιστούμε και να αντισταθούμε στον επερχόμενο φασιστικό κίνδυνο που σήμερα έρχεται με την "αντισυστημική" προβιά της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
Η αρχή έγινε και ήταν εντυπωσιακή. Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Αλεξάνδρειας γεννήθηκε και στήνεται στα πόδια της. Στο χέρι όλων μας είναι να προχωρήσει και θα προχωρήσει. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

πηγη: ΧΡΟΝΙΚΑ ΦΩΤ.Valtos





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog