..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΕΤΕ: Μαζικές ........απολύσεις!!!!!!!!



Την έναρξη του προγράμματος μαζικών απομακρύνσεων εργαζομένων από την Εθνική Τράπεζα (ΕΤΕ) ανακοίνωσε η διοίκηση της, ενόψει της συγχώνευσης της με τη Γιούρομπανκ.
Σε μήνυμα που απέστειλαν στους τραπεζοϋπαλλήλους επικαλούνται τις «ραγδαίες αλλαγές στην ελληνική οικονομία και το μετασχηματισμό του τραπεζικού κλάδου σε διεθνές επίπεδο» που επιτάσσουν «κινήσεις προσαρμογής» στα νέα δεδομένα. Σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσαν την εφαρμογή προγράμματος «εθελούσιας εξόδου», το οποίο, κατά τις πληροφορίες, έχει στόχο την απόλυση πάνω από 2.000 εργαζομένων.
Στο «πληροφορικό δελτίο για την προαιρετική δημόσια προσφορά» η ΕΤΕ ενημερώνει τους «επενδυτές» ότι από τα 915 καταστήματα του νέου Ομίλου «εκτιμάται ότι θα κλείσουν περίπου 20%» και ότι θα «υπάρξει ανάλογη μείωση του προσωπικού του νέου ομίλου». Με βάση τα παραπάνω στους 10.600 θα φτάσουν οι εργαζόμενοι που θα απομακρυνθούν από την Εθνική και τη Γιούρομπανκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog