..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Χρήστος Αϊδόνης: Διαζύγιο από το.......ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!



Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και την ανεξαρτητοποίησή του, ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο Χρήστος Αηδόνης, βουλευτής Δράμας. Η ανεξαρτητοποίηση αποτελεί ένα ακόμα «επεισόδιο» στη διαδικασία αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού συστήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στην επιστολή του, μεταξύ άλλων, ο Χρ. Αηδόνης αναφέρει ότι «δεν δέχομαι πως το ΠΑΣΟΚ και η τρικομματική κυβέρνηση μπορούν να λειτουργούν ως ασπίδα προστασίας για την μη εξέταση ευθυνών των πολιτικών προσώπων που διαχειρίστηκαν την λίστα (σ.σ. Λαγκάρντ), όπως αυτές υπαγορεύονται από τα γεγονότα. Η προσπάθεια αποποίησης των πολιτικών ευθυνών από την σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μου προκαλεί θλίψη και απογοήτευση».
Προσθέτει ακόμα ότι «δεν επιθυμώ να συμμετέχω σε κανέναν μηχανισμό συγκάλυψης ευθυνών για την πάταξη της φοροδιαφυγής (...) Δεν επιθυμώ να συμμετέχω σε κανένα μηχανισμό που πλέον δεν παράγει πολιτικές ανακούφισης του λαού, αλλά λειτουργεί με γνώμονα τα αρχηγικά συμφέροντα επιβίωσης. Δεν επιθυμώ να συμμετέχω σε κανέναν μηχανισμό πολιτικού κανιβαλισμού. Εξ´ άλλου η σκιά της μη αξιοποίησης της "λίστας Λαγκάρντ" θα βαραίνει πάντα, όσους είχαν την ευθύνη της διαχείρισης».
Καταλήγοντας σημειώνει «πιστεύω και θα στηρίζω τη σταθερότητα της τρικομματικής κυβέρνησης, ως της πλέον κατάλληλης πολιτικής συνταγής για την πατρίδα μας, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν θα στηρίξω, όμως, περαιτέρω υφεσιακές πολιτικές, καθώς και πρόσωπα που λειτουργούν επιζήμια για το μέλλον του τόπου και της δημοκρατικής παράταξης. Σήμερα, η κοινωνία που πλήττεται, ζητά άμεσες δράσεις ανάκαμψης και όχι επικοινωνιακά τεχνάσματα. Θα συνεχίσω να υπηρετώ πολιτικές, αξίες και ιδανικά που θα είναι μόνο ελπιδοφόρα για την Ελλάδα μας».
Δεν μας ενημερώνει ο κ. Αϊδόνης σε ποιο πολιτικό σχηματισμό θα μεταπηδήσει, ώστε να εξασφαλίσει την επανεκλογή του στη Βουλή.
Μήπως θα είναι η νέα μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;;;;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog