..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Οι κότες της ..........Βουλής!!!!!!!!


Όταν άνοιγε η κάμερα χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, συνήθως τα έδρανα ήταν αδειανά. Ακόμα και όταν ανέβηκε στο βήμα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, οι βουλευτές ήταν λιγοστοί στο ακροατήριο...
Που ήταν όλοι; Εκαναν ουρές στο εντευκτήριο. Δηλαδή, στο εστιατόριο της Βουλής, όπου γινόταν μάχη για ένα τραπέζι. Οι εργαζόμενοι στην κουζίνα ήταν "στα κάγκελα" αφού δεν προλάβαιναν τις παραγγελίες. 



Εφυγαν: 150 μερίδες φιλέτο κοτόπουλο, ταψιά με άλλα φαγητά, ενώ, ούτε λόγος για το πόσο αλκοόλ καταναλώθηκε...


 Αφού έφαγαν τις κότες, οι ...κότες χόρτασαν, μέθυσαν και αθώωσαν   Βενιζέλο και Παπανδρέου.
Αϊ σιχτίρ μ@λ@κες.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog