..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Επιθέσεις σε σπίτια δημοσιογράφων!!!!!!!!



Επιθέσεις με εμπρηστικούς μηχανισμούς σε σπίτια πέντε δημοσιογράφων σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Αττική.
Οι μηχανισμοί αποτελούνταν από δύο γκαζάκια ο καθένας και προκάλεσαν μικρές υλικές ζημιές στις εισόδους των σπιτιών.
Στις 3.40 εξερράγη ο μηχανισμός στο σπίτι του Γιώργου Οικονομέα στο Κολωνάκι και ακολούθησαν στις 4.08 στο σπίτι του Αντώνη Λιάρου στην Αγία Παρασκευή, στις 4.15 στα σπίτια του Αντώνη Σκυλλάκου στην Πεντέλη και του Χρήστου Κώνστα στο Μαρούσι και στις 4.45 στο σπίτι του Πέτρου Καρσιώτη στον Άλιμο.
Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog