..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Πετρέλαιο θέρμανσης: Η καταβολή του επιδόματος



Αρχίζει απο αύριο Δευτέρα η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης (0,28 ευρώ/λίτρο) στους δικαιούχους που έχουν καταθέσει τα σχετικά παραστατικά στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΚΕΠΥΟ. Από το σύνολο των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί, εγκρίθηκαν οι 180.000, ενώ απορρίφθηκαν 40.000 που δεν πληρούσαν τα κριτήρια που έχουν οριστεί από το υπουργείο Οικονομικών. Η καταβολή του επιδόματος, όμως, προς το παρόν αφορά μόνο σε 50.000 απο τους δικαιούχους. Η κυβέρνηση με δηλώσεις αρμοδίων στελεχών της είπε χτές ότι καταβάλλεται προσπάθεια να δίνεται το επίδομα θέρμανσης με καθυστέρηση μόνο 15 ημερών απο τη μέρα που ο δικαιούχος θα το έχει προπληρώσει.
Σχετικά με το Επίδομα Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210-4803131 και να επισκέπτονται την ηλεκτρονική εφαρμογή gsis.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog