..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Θ. Παφίλης : Η πορεία θα πάει στην ισραηλινή πρεσβεία!!!!


Ολοκληρώθηκε η μεγαλειώδης αντιιμπεριαλιστική πορεία του Πολυτεχνείου 

Σ’ ενημέρωση που έκανε προς τους διαδηλωτές που ήταν μπροστά στην αμερικανική πρεσβεία με τα μπλοκ του ΚΚΕ ο Θ. Παφίλης είπε:
Θέλουμε να καταγγείλουμε την απόφαση της αστυνομίας και της κυβέρνησης να εμποδίσει την πορεία να πάει στην ισραηλινή πρεσβεία. Αυτή τη στιγμή, εδώ και αρκετή ώρα κλούβες της αστυνομίας έχουν κλείσει το δρόμο και δεν μπορεί η πορεία ουσιαστικά να προχωρήσει. Κάναμε διάβημα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και η απάντηση που πήραμε ήταν ότι η απόφασή τους είναι να μην αφήσουν την πορεία να προχωρήσει. Θέλουμε παράλληλα να καταγγείλουμε τη διαρροή που γίνεται προς τους δημοσιογράφους και τα Μέσα Ενημέρωσης από την πλευρά του υπουργείου, ότι θα επιτρέψει στο μπλοκ του ΚΚΕ να περάσει. Η δική μας η θέση είναι ότι πρέπει να περάσει όλη η πορεία, ανεξαίρετα, και να διαδηλώσουμε έξω από την ισραηλινή πρεσβεία. Παραμένουμε στη θέση μας και επιμένουμε, το λέμε και δημόσια: Να αλλάξει απόφαση και η αστυνομία και η κυβέρνηση και να επιτρέψει στην πορεία να προχωρήσει έξω από την ισραηλινή πρεσβεία.

  Στην Πανόρμου ολοκληρώθηκε πριν ένα τέταρτο η μεγαλειώδης αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση. Παρόλα αυτά είναι τόσοι πολλοί οι διαδηλωτές, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που ο δρόμος ήταν γεμάτος κόσμο μέχρι πριν 2-3 λεπτά.
Παρά την τεράστια προσπάθεια της συγκυβέρνησης να εμποδίσει την αντιιμπεριαλιστική πορεία, με το κλίμα τρομοκρατίας, τους αστυνομικούς φραγμούς που έστησε, τους διάφορους μηχανισμούς που διέδιδαν προβοκατόρικες πληροφορίες στο διαδίκτυο και άλλα ΜΜΕ, χάρη στην επιμονή και τα αλεπάλληλα διαβήματα του ΚΚΕ, το σχέδιό τους δεν πέρασε: Η πορεία συνεχίστηκε, διαδήλωσε τα αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα του λαού μπροστά και από την αμερικάνικη και από την ισραηλινή πρεσβεία!
Όπως δεν πέρασαν τα σημερινά σχέδια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, έτσι να μην περάσουν και τα σχέδιά τους για εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που στήνουν οι σύμμαχοί τους στη Μέση Ανατολή, να μην επιτραπεί η χρήση της βάσης της Σούδας, ούτε και καμιά άλλη διευκόλυνση στη λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ.
 πηγη: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog