..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: Ντροπή σου απλήρωτε εργαζόμενε !!!!!!!!!



Ο  «μεγαλοδημοσιογράφος» του ΣΚΑΙ Ν. Ευαγγελάτος   δεν είδε την βάρβαρη επιδρομή των δυνάμεων καταστολής ενάντια σε οικογενειάρχες που είναι μήνες απλήρωτοι και ζητούσαν να έχουν δουλειά, να έχουν μισθό για να ζήσουν τις οικογένειες τους.

Δεν είδε αλλά επικρότησε την βαρβαρότητα του ξεπουλήματος των ναυπηγείων πότε στον έναν και πότε στον άλλον καπιταλιστή, τη συρρίκνωση και το κλείσιμο παραγωγικών μονάδων για λογαριασμό των κεφαλαιοκρατών δεν μπορεί παρά να επιβληθεί με βάρβαρα μέτρα.

Απλά όμως με μεγάλη σοβαρότητα ο ακριβοπληρωμένος δημοσιογραφίσκος είδε και  τα έβαλε με τους απλήρωτους, εδώ και έξι μήνες, εργαζόμενους των ναυπηγείων.

Ο προβοκάτορας των εργατικών κινητοποιήσεων δείχνοντας στις ειδήσεις των 7 μμ σήμερα ένοιωθε ντροπή γι’ αυτά που βλέπουμε.
Δεν μπορείς να συγκρατήσεις το θυμό σου όταν εργαζόμενοι σπάζουν τις πόρτες του Υπουργείου έλεγε χαρακτηριστικά, ο βολεμένος και ακριβοπληρωμένος δημοσιογράφος.
Είναι πράξεις άνευ σχολιασμού να αποδοκιμάζετε ο αρχηγός του Ελληνικού Στρατού στο φυσικό του χώρο, είναι απαράδεκτες συμπεριφορές των εργαζομένων και άλλες τέτοιες μπουρδολογίες.
Τα πέρασε όμως στα ψιλά ότι οι Αραβο- Γερμανοί, που τους χάρισαν τα μεγαλύτερα ναυπηγία της Ευρώπης, δεν πληρώνουν εδώ και μήνες ασφαλιστικές εισφορές, έχουν απλήρωτους τους εργαζόμενους 7 ολόκληρους μήνες. Δεν σχολίασε καθόλου ότι οι εργαζόμενοι με νόμο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κάνουν μόνο ένα μεροκάματο το τρίμηνο και ότι το Ελληνικό Δημόσιο πληρώνει εκατομμύρια ρήτρες εάν δεν πάει πελάτες στα ναυπηγία.
Ναι κ. Ευαγγελάτο τσιράκι του Αλαφούζου.
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Είναι ντροπή αυτά που κάνει ο απλήρωτος εργαζόμενος. Αλλά καλοπροαίρετα θα σε ρωτήσει κάποιος μήπως είναι ντροπή γιατί αυτός ο εργαζόμενος δεν έχει να δώσει ένα ευρώ στα παιδιά του να πάρουν ένα κουλούρι στο σχολείο τους; Μήπως είναι ντροπή γιατί δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια, την εφορία, την ΔΕΗ , το τηλέφωνό του; Μήπως είναι ντροπή να μην μπορεί να βάλει πετρέλαιο γιατί θα ανέβει στα 1,6 ευρώ το λίτρο;
Εάν όλα αυτά και δεκάδες άλλα τόσα είναι ντροπή για σένα και τους όμοιός σου γιατί δεν τα νιώσατε πότε στο πετσί σας,  τότε αυτά που ακούμε από εσάς νιώθουμε Α Η Δ  Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!      

3 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΟ.
    Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τον βλέπεις Χρήστο.... μήν τους βλέπεις και συγχίζεσαι...
    'Εχουμε πια το Διαδίκτυο για τις ειδήσεις- τα σχόλιά τους ας τα κρατήσουν στις παρέες τους..
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω Δάφνη Μου.Ο ρόλος τους είναι γνωστός. Αλλά πρέπει να τους βλέπουμε και να τους ακούμε με ΑΝΟΙΧΤΑ όμως αυτιά, να τους ξεμπροστιάζουμε όπως μπορούμε, γιατί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θέλει επαγρύπνηση. Τα λέμε. Φιλιά

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog