..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ................ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολιτική,…φρενοκομείο,politiki,…frenokomeio

   ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ …..ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ  !!!!!!!!!!!!!
  Την 15/10/2011 δημοσίευσα άρθρο  σε τοπική εφημερίδα το οποίο αναρτήθηκε στο bellosblog  με τίτλο ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ή ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ;;;;;
  Σοκ και δέος προκαλούν οι αποφάσεις για τα νέα μέτρα……Όλοι αυτοί οι καθηγητές πανεπιστημίου που βρίσκονται στο Υπουργικό Συμβούλιο …..άλλα λένε την ημέρα και άλλα πράττουν το βράδυ……. Ολόκληρος  Ελληνικός λαός αναρωτιέται εάν αυτοί που μας κυβερνούν βγήκαν από μήτρα Ελληνίδας ή από άλλο ον (ζώο). Εάν είναι πατριώτες ή ανθέλληνες. Εάν είναι ικανοί ή ανίκανοι. ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ…….  
  Αυτά πριν από 5 μήνες περίπου από κάποιον που δεν έχει γνώσεις ιατρικές και ακόμα περισσότερο ψυχιατρικές.
  Σε άρθρο της δημοσιογράφου Αιμιλίας Σταθάκου, της Realnews, την 26/02/2012, αναφέρει για 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων που πραγματοποιήθηκε πριν 10 ημέρες στην Αθήνα, για το ψυχολογικό προφίλ των Ελλήνων πολιτικών που κυβερνά.
  Τα συμπεράσματα τριών διακεκριμένων ψυχιάτρων είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά. Χαρακτηρίζονται ως Ναρκισσιστές, δίγλωσσοι, αλαζόνες, και ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ.
  Θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου, έχουν παραλήρημα και ζουν στο δικό τους φανταστικό κόσμο. Οι επιστήμονες εξέτασαν εάν οι φανταστικές υποσχέσεις των πολιτικών είναι προϊόν ψεύδους ή λαθεμένης εκτίμησης της πραγματικότητας.
  Μπερδεύουν την πραγματικότητα με το ψέμα και ζουν σε μια κατάσταση που δεν είναι απολύτως ρεαλιστική.
  Θεωρούν τον εαυτό τους πάνω από το νόμο, ενώ πιστεύουν ότι οι δικαστικές αποφάσεις δεν τον αφορούν.
  Συχνά ο λόγος τους προσομοιάζει με το παραλήρημα ενός ΨΥΧΩΤΙΚΟΥ. Θυμίζουν έναν ….διαταραγμένο ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ. Παίζουν το θέατρο του παραλόγου και στο τέλος το πιστεύουν και οι ίδιοι.!!!
  Η γλώσσα που χρησιμοποιούν οι πολιτικοί δεν αποτυπώνουν μόνο την ψυχική τους κατάσταση, αλλά αποτελεί και ένα μέσο εξαπάτησης της κοινωνίας.
  Αποφασίζουν σαν ΘΕΟΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ….ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!
  Άλλα λένε στα προεκλογικά τους προγράμματα και άλλα πράττουν όταν βγουν στη κυβέρνηση.
   ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.         
 ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;;;;
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ...ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog