..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ .....ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!



Είδαμε σήμερα τον Βενιζέλο να επαναλαμβάνει τον εαυτό του. Έναν πολιτικό που έχει υπερτροφικό "εγώ", αλαζόνα και ενίοτε υπερφίαλο. Ο χαρακτηριστικός τύπος του Έλληνα που νομίζει ότι είναι ο εκλεκτός και η αποστολή του είναι να μεγαλουργήσει. Ωστόσο, αυτό είναι ζήτημα που δεν αφορά στην πολιτική αλλά σε ...
άλλους τομείς.
Ο Βενιζέλος μίλησε σε ένα ακροατήριο που αποτελούνταν από τους πραιτοριανούς του ΠΑΣΟΚ. Όλοι τους στελέχη που βολεύτηκαν, έκαναν όνομα στη γειτονιά τους και ευρύτερα, εξ αιτίας της σχέσης τους με το ΠΑΣΟΚ. Εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία τα προηγούμενα χρόνια με όποιον τρόπο μπορούσαν.
Το ακροατήριο του Βενιζέλου ήταν εξ αρχής δοτό. Θα τον χειροκροτούσαν μόλις εμφανίζονταν αφού σ΄ αυτόν προσβλέπουν ότι μπορεί να σώσει το καράβι στο οποίο αυτοί ταξιδεύουν πρώτη θέση και αυτοί έχουν "χρυσή κάρτα" για δωρεάν διασκέδαση. Αμέτρητη διασκέδαση και χωρίς όριο κατανάλωση.
Το ακροατήριο των χειροκροτητών επανάλεβε ό,τι είχε κάνει και το 1996 που στο πρόσωπο του Σημίτη "είδε" τον άνθρωπο των αγορών και των καπιταλιστών και τον έκανε αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Όμως, όλοι αυτοί φαίνεται να ξεχνούν, όντας πανικοβλημένοι, ότι σήμερα έχουμε 2012 και ότι εξ αιτίας του ΠΑΣΟΚ ο λαός έχει εξαθλιωθεί.
Ο Βενιζέλος είναι επικίνδυνος και το έχει αποδείξει. Συνεπής υπάλληλος του καπιταλιστικού συστήματος βαφτίζει ως εθνική επιτυχία το PSI και νομίζει ότι με τον κενού περιεχομένου λόγο του θα πείσει, θα δουλέψει ολόκληρο τον ελληνικό λαό, τον πεινασμένο, τον εξαθλιωμένο άνεργο που δεν έχει ρεύμα στο σπίτι του ότι, ναι, είναι εθνική επιτυχία.
Χωρίς να ντρέπεται καθόλου, χωρίς να συμμερίζεται καθόλου τον πόνο των συμπολιτών, των φτωχών, λέει με στόμφο και αισθητική διάνου ότι ευχαριστεί τον ελληνικό λαό για την αντοχή και την ανοχή που έδειξε.
Και νομίζει ο αφελής ότι με ένα "συγνώμη" που λέει στο λαό για τα όσα δεινά έχει φέρει στη χώρα το ΠΑΣΟΚ όλα τα χρόνια που κυβέρνησε, θα κάνει καινούργια αρχή λες κι αυτός προήλθε από παρθενογένεση.
Αναφερόμενος στην Ε.Ε. ο Βενιζέλος ξεπέρασε τον εαυτό του. Έκανε παρατήρηση ως δάσκαλος του ΄60 στους μαθητές του. Μάλωσε τους λαούς της Ευρώπης γιατί αναδεικνύουν μονοδιάστατες, γκρίζες και μονόχρωμες κυβερνήσεις!!

Άντε, με το καλό στο τιμόνι της Ε.Ε στη θέση του Μπαρόζο. Να μην πάει χαμένο τέτοιο μυαλό.

Αυτός λοιπόν θα είναι ο αυριανός συγκυβερνήτης του Σαμαρά. Να τον χαίρονται όλοι αυτοί που θα τον ψηφίσουν.
ΧΡΟΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog