..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ο .........ΤΣΟΠΑΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!


beni_ready_to_all
 Ο τσοπάνης σφύριξε κι απ' το πρωί τα σκυλιά μαζεύουν το κοπάδι στο μαντρί.
Ψηφίστε τον! Ψηφίστε τον Γερμανοτσολιά που πιο πολύ ενδιαφέρεται για ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη από τους Νιμπελούγκεν παρά για τη γνώμη των συμπατριωτών του,. Ψηφίστε τον προστάτη του Λαυρεντιάδη, τον αρνητή των Γερμανικών αποζημιώσεων, τον μοχθηρό εχθρό των εργαζομένων και συνταξιούχων, τον έχοντα στις ελληνικές τράπεζες μόνο, 2,7 εκατομμύρια, τον μεγάλο κουρέαπου εξελίσσεται σε μεγάλο θεριστή, τον συνταγματολόγο που ξεσκίζει το Σύνταγμα, τον υπουργό οικονομικών που δεν έχει όχι πτυχίο οικονομικών αλλά ούτε καν λογιστή, τονεπαρμένο, τον είρωνα, τον οραματιστή μιας Ελλάδας επαρχίας. Χορτάστε με τις συγνώμες του και ξεχάστε τις αθλιότητές του. Δώστε του την ευκαιρία να σας ξαναζητήσει συγνώμη. Μια άλλη μέρα ξημέρωσε, που μας φέρνει πιο κοντά στη μέρα που θα γίνει το πραγματικό ζύγισμα, τη μέρα που θα ηχήσει στ’ αυτιά του "εζυγίσθεις, εμετρήθεις και ευρέθεις λειψόςΑΠΟ Οι Άθλιοι

1 σχόλιο:

  1. Τατιάνα μου, έχεις δίκιο. Η πολιτική είναι ευαίσθητο θέμα αλλά οι πολιτικοί μας είναι χωρίς αισθήματα. Μου άρεσε το blog σου το είδα αρκετές φορές γι' αυτό και έγινα φίλος σου να σε...γνωρίσω καλύτερα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog