..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ.......




ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ( 1Ο  Λύκειο….)

1) Ερώτηση: Αναφέρατε τους Επτά Σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας.
Απάντηση: Οι σοφή τις αρχέας Ελλάδος ήναι πέντε.
                   Οι ποιο γνοστοί τρις. Ο Θαλής και ο Μηλίσιος.
                 

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
2) Ερώτηση: Αναφέρατε τους Επτά Υπουργούς που δήλωναν υποψήφιοι για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.
Απάντηση: Οι επτά υπουργή που έχουν δηλόσει ότι θα ήναι ιποψύφιοι αρχηγή του ΠΑΣΟΚ είναι πέντε. Οι κυριότερη τρις. Ο Βαγγέλης και ο Βενιζέλος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ:
1) Θαλής ο Μιλήσιος. Πιττακός ο Μυτιληναίος. Βίας ο Πριηνεύς. Κλεόβουλος ο Ρόδιος. Σόλων ο Αθηναίος. Περίανδος ο Κορίνθιος. Χίλων ο Λακεδαιμόνιος.

 2) Βενιζέλος( ο Δήμιος), Λοβέρδος(Κόναρ ο Βάρβαρος), ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ( ο αδιάβαστος) Κατσέλη( η Ζαν ντ’ Άρκ), Καστανίδης (ο Αριστερός), Τζουμάκας( ο Παπάρας), Παπουτσής( Ο Προεδρικός).
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ

Στο σύνθημα των πραιτοριανών της συνδιάσκεψης "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά" τους αφιερώνουμε την παρακάτω φωτογραφία: 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog