..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ .....ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!!!

ΑΓΑΠΗΤΕ  ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!!!!!!!!!!! ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ:
ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ..... ΜΗ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ. ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ
ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ:

 Ευχαριστούμε, που  θα πετάξετε στο δρόμο 120000 τεμπέληδες δημόσιους υπαλλήλους και σκέφτεστε να μην κάνετε άλλες προσλήψεις γιατί είναι τεμπέληδες και αντιπαραγωγικοί.
   Ευχαριστούμε, που δημιουργήσατε 1.200.000 ανέργους για να μην έχουν το άγχος του πρωινού ξυπνήματος.
   Ευχαριστούμε, που καθιερώνετε τον κατώτερο μισθό στα 45Ο ευρώ και μελλοντικά στα 210 ευρώ, αποδεικνύοντας ότι η ΕΥΤΥΧΙΑ είναι στα λίγα και όχι στα 4.300.000 ευρώ των καταθέσεων σου.
   Ευχαριστούμε, που καταργήσατε τον αναχρονιστικό και απρόσωπο τρόπο της συλλογικής διαπραγμάτευσης και τον αντικαταστήσατε από την μοντέρνα μέθοδο της προσωπικής διαπραγμάτευσης, εκεί όπου μπορούν να μιλήσουν η ψυχή και τα μάτια.
   Ευχαριστούμε, που απαλλάσσετε από το έντονο άγχος, της διαχείρισης, χιλιάδες εργαζόμενους, μειώνοντας τους συνολικά εισοδήματα από 30% έως 50%
   Ευχαριστούμε, που ξεπουλάτε άχρηστα λιμάνια, παραλίες, αεροδρόμια, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΑΤΕ, Τ.Τ., νησιά, σε ξένους επενδυτές, μπορεί και στους φίλους μας τους Τούρκους.
   Ευχαριστούμε που επιτέλους, κόψατε τις περιττές χρηματοδοτήσεις και επιδοτήσεις, σε τυφλούς, κωφούς, ψυχικά ασθενείς. Ήταν πεταμένα λεφτά, γιατί μαζί τα τρώγατε.
   Ευχαριστούμε, που με τις πολιτικές σας διώχνετε εκτός Ελλάδας, χιλιάδες νέους, μαθητές και φοιτητές. Για να μείνουμε λίγοι και καλοί.
   Ευχαριστούμε, που με την πολιτική σας κλείσατε τα εμπορικά μας καταστήματα, γιατί βαρεθήκαμε κάθε ημέρα να λέμε ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
   Ευχαριστούμε για το νέο όραμα σας για την παιδεία. Άλλο τα αναχρονιστικά βιβλία και άλλο η μοντέρνα  φωτοτυπία.
   Ευχαριστούμε που ΣΥΝΕΝΩΣΑΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, βοηθώντας έτσι στην αντιμετώπιση του πιο μεγάλου προβλήματος των σύγχρονων κοινωνιών, της μοναξιάς. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ. 
   Ευχαριστούμε που με τις αποφάσεις σας, αποκαλύψατε τους δειλούς της κοινωνίας μας, βοηθώντας στη αύξηση της κατανάλωσης των αντικαταθλιπτικών φαρμάκων και βοηθώντας τους  στην αυτοκτονία.   
   Ευχαριστούμε που μας ψεκάζετε, με χημικά, σε κάθε διαδήλωση. Καταλαβαίνουμε έτσι την αξία και την ομορφιά, που κρύβεται στο δάκρυ και στα βουρκωμένα μάτια.
   Ευχαριστούμε που εισπράξαμε τις συντάξεις μας, για να μας γυρίσετε 500 χρόνια πίσω, και να πληρώσουμε, κεφαλικούς φόρους και χαράτσια, αυτά που βάζανε και οι Τούρκοι στους «βρωμοέλληνες». Στους ραγιάδες.
   Ευχαριστούμε που ανοίγετε το επάγγελμα του ταξιτζή, γιατί θέλουμε όλοι να γίνουμε ταρίφες, για να καθόμαστε, με τις ώρες στις γεμάτες πιάτσες, πίνοντας φραπεδάκια.
   Ευχαριστούμε που έχετε ακόμη στη κυβέρνηση, τον εγγονό του Δικτάτορα, ΠΑΓΚΑΛΟ, για να μας υπενθυμίζει, ότι είμαστε ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΖΩΑ  και ΜΑΛΑΚΕΣ. 
   Ευχαριστούμε που έχετε το MEGA, το ΣΚΑΙ και  άλλα ΜΜΕ για να τα χρησιμοποιείτε ως κυβερνητικούς εκπροσώπους, γιατί δεν μπορούμε να βλέπουμε μούντζες και γιαουρτώματα πολιτικών.
   Ευχαριστούμε που βάλατε μυαλό και όλοι μαζί, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, ενώ διαλύσατε τη χώρα τώρα αποφασίσατε να τη σώσετε.
   Ευχαριστούμε τέλος που υπάρχετε. Ευχαριστούμε που συνυπάρχουμε.
   Με την ευχή και την ελπίδα, ο Θεός, να κόβει από εμάς, ημέρες, μισθούς, συντάξεις, χαρές, ελπίδες, προσδοκίες και να τα δίνει σε σας.    
                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog