..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ο "ΑΦΕΛΗΣ" ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ...... ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ??? ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....



Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΕΠΟΝΗΣ  στέλνει  στη Βουλή για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και αυτοί τον βγάζουν ..αφελή.


 

ΑΣ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗ :

"Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, το πολιτικό σύστημα και την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης αναφερόμενος στην απόφαση...
του οικονομικού εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη να ζητήσει τη διαβίβαση της δικογραφίας για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή.

"Αφού για δεύτερη φορά οι ‘καταγγελίες’ των δύο οικονομικών Εισαγγελέων αρχειοθετήθηκαν από την προϊσταμένη αρχή τους και αποδείχθηκε ‘άνθρακας ο θησαυρός’, ο κ. Πεπόνης επανέρχεται για να ζητήσει με έγγραφό του την αποστολή στη Βουλή για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Γ.Α. Παπανδρέου και του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση της αναπροσαρμογής του ελλείμματος του 2009 από την Ελληνική Στατιστική Αρχή", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε:

"Εάν δεν πρόκειται για μια ακόμη επίδειξη επικίνδυνης αφέλειας, από τον κ. Πεπόνη, τότε έχουμε να κάνουμε με μια καλά οργανωμένη παρέμβαση στην πολιτική και οικονομική ζωή, που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας.

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου θα πρέπει να προχωρήσει, άμεσα, σε όλες τις εκ του νόμου προβλεπόμενες, ενέργειές της.

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να παίζει με τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, το πολιτικό σύστημα και την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog