..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ 2 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!!!


ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ...ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ EURO ΑΠΟ ΤΗΝ....ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ !!!

Προσοχή στα τουρκικά κέρματα που γέμισαν την ελληνική αγορά
Μοιάζουν με το κέρμα των 2 ευρώ αλλά η αξία τους είναι 40 σεντς.                          
Οπως είναι γνωστό, η Τουρκία έχει ένα νέο νόμισμα, τη «Νέα Τουρκική Λίρα» (Yeni Turk Lirasi), το οποίο αντικαθιστά το παλιό, υπερπληθωρισμένο νόμισμα.
Κοιτάζοντας το νέο νόμισμα και συγκεκριμένα το κέρμα της μίας λίρας οποιοσδήποτε θα παρατηρήσει ότι μοιάζει με το κέρμα των 2 ευρώ.
Αν συγκρίνουμε αυτά τα δύο κομμάτια, βρίσκουμε ότι έχουν ακριβώς την ίδια εμφάνιση (ένα δαχτυλίδι νικέλιο γύρω από την κεντρική χαλκού) και σχεδόν το ίδιο μέγεθος.
Η μόνη διαφορά είναι ότι αντί του αριθμού  2, υπάρχει ο αριθμός 1.
Είναι σαφές, ότι ουδείς γνωρίζει αν η ομοιότητα της νέας τουρκικής λίρας με το κέρμα των 2 ευρώ είναι συμπτωματική ή όχι. Παρ΄όλα αυτά οι συναλλασόμενοι πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τα κέρματα των δυο ευρώ που παίρνουν ως ρέστα για να μην βγούν χαμένοι έστω και κατά 1,60 ευρώ ανά νόμισμα.      ΠΗΓΗ     ΤΟ ΒΗΜΑ

2 σχόλια:

  1. Κυριως οι μεγαλοι...Που δεν βλεπουμε...
    Να προσεχουμε...!!!
    Σταματηστε να...Υποκρινεστε, οτι βλεπετε...Δεν φαινεται απ αυτο...Οτι μεγαλωσαμε...!!!
    Απο αλλα φαινεται...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog