..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ε.Κ.

Κωστένογλου: Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στην Τούμπα


Για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε ο Νίκος Κωστένογλου στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ3 «102 fm». «Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, μια και ο ΠΑΟΚ είναι μια ικανή και άκρως επιθετική ομάδα. Θα παίξουμε σε μια καυτή έδρα. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και εύχομαι να κερδίσει ο ικανότερος», επισήμανε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτά που άλλαξε στην ομάδα του: «Πρώτον υπήρχε μια ισορροπία και καλύτερη προσέγγιση προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, από το προπονητικό τιμ. Επίσης είμαι γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό βοήθησε. Τρίτον προσπαθήσαμε να δώσουμε μια διαφορετική τακτική. Όλα αυτά έφεραν ορισμένες αλλαγές, αλλά χρειαζόμαστε δουλειά και προσήλωση για να έχουμε στο τέλος ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν ανησυχεί για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ ή για το νοκ άουτ ματς στην Τούμπα, είπε: «Είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Και επειδή παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και γιατί αγωνιζόμαστε σε ένα νοκ άουτ ματς, εκτός έδρας. Είναι μια έδρα, που ο ΠΑΟΚ στηρίζεται πολύ από τους οπαδούς του. Ακόμα, πάντως, είναι νωρίς για να αξιολογήσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για το σημαντικότερο πρόβλημα της ομάδας του, τόνισε: «Είναι τα οικονομικά προβλήματα. Εύχομαι σύντομα να βρεθεί μια λύση. Εμείς προσπαθούμε να προωθήσουμε ορισμένους νεαρούς παίκτες για να δημιουργήσουμε μια παρακαταθήκη για το μέλλον».

Για το περσινό ματς Κυπέλλου τόνισε: «Πέρυσι δίκαια φθάσαμε στον τελικό και πήραμε το Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει έναν τίτλο μετά από ορισμένα χρόνια και θα γίνει ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι».

Αναρτήθηκε από: AEK LIVE on 16:41. ΕΤΙΚΕΤΕΣ: , . Μπορείτε να ενημερώνεστε από το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog