..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

                         ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΝ ΤΑ  ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ  ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : Λεφτά υπάρχουν. Θα κάνω την Ελλάδα Δανία του Νότου.    Υπάρχει διαφθορά στο Δημόσιο. Θα διασφαλίσουμε τουλάχιστον  έναν εργαζόμενο   σε κάθε οικογένεια.
Προστατεύουμε το μέλλον των παιδιών μας. Είμαστε η αριστερά της πράξης. Η αριστερά της δράσης. Καταφέραμε και χρεοκοπήσαμε. Εάν δεν πάρουμε την δόση θα πτωχεύσουμε. Πρέπει να πάρουμε επώδυνα μέτρα που θα πλήξουν τον εργαζόμενο. Πότε πήραμε σκληρά μέτρα. Με το κούρεμα καταφέραμε να σώσουμε τη χώρα. ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
    ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Μαζί τα φάγαμε. Ήρθε ο Γιώργος με τον υπολογιστή να κάνει πολιτική. Γίνονται τέτοια πράγματα. Την Σημαία την πήρε ο αέρας. Οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας είναι αντιπαραγωγικοί. Δεν βλέπω άλλη πολιτική δύναμη. Γιατί να φύγουμε;  ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.
    ΦΛΩΡΙΔΗΣ : Η χώρα βρίσκεται επί δεκαετίες σε καθεστώς εσωτερικής κατοχής.
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ :  Σίγουρα θα έχει στάση πληρωμών. Έχουμε στάση πληρωμών.
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ : Δεν θα παρελάσουν τα σχολεία που έκαναν κατάληψη.
    ΡΕΠΠΑΣ : Μπορεί σήμερα η Ελλάδα να είναι σε χειρότερη θέση. Αλλά είναι καθαρή.
    ΡΟΒΛΙΑΣ : Ο Ράϊχενμπαχ μου έδωσε την εντύπωση ότι αγαπάει τη Ελλάδα.
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ : ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : Το ότι ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ οι Έλληνες δεν είναι ταυτόσημο ότι ΠΤΩΧΕΥΕΙ η χώρα. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε σκληρά μέτρα. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.


                        ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΝ ΔΥΟ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821
    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ : Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.
    ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ : Άμα ζήσω θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσον. ( Για τους Τούρκους κατακτητές)
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog