..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΟ-ΑΕΚ. Kαι τώρα ΝΔ. Μεταγραφές χειμώνα.!!!!!!! (VIDEO)

Ο  Τάσος Μπακασέτας και το πάθος του με την ΑΕΚ είναι μεγάλο. «Είναι ευλογία να παίζεις για την ομάδα σου έλεγε. Αν φύγω από την Τουρκία, από τηνΤραμπζονσπόρ,  θα πάω στην ΑΕΚ. Είναι η καψούρα μου. Είναι η ομάδα μου.>> 

Και όμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει, στις 22 Ιανουαρίου 2024, την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα με μετεγγραφή από την Τραμπζονσπόρ! Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

Από την άλλη μεριά είναι σαφές, ότι η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο σε όλα τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Αυτό φαίνεται και στις μεταγραφές της. Ορμπελίν Πινέδα, Έκι Πόνσε και τώρα Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Τρεις παικταράδες μέσα σε διάστημα έξι μηνών αγόρασε η ΑΕΚ, βγάζοντας από τα ταμεία της συνολικά για να τους αποκτήσει σχεδόν 15 εκατ. ευρώ! 

Η μεταγραφή του Κροάτη Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς έκλεισε αργά τα μεσάνυχτα της τελευταίας ημέρας του Γενάρη και των μεταγραφών . 

Ετσι και η ΝΔ αλλάζει επίπεδο. 

Την τελευταία ημέρα του Γενάρη, του ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΤΟΥΣ του 2024, προσχώρησε και θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές η Εύη Χριστοφιλοπούλου, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ. 

Εκεί φυσικά θα βρει και παλιούς συνοδοιπόρους της, όπως τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που για μια περίοδο διετέλεσαν και οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ. Δημοσιεύματα θέλουν επίσης τον Πύρρο Δήμα, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, να κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. 

Δυναμικά λοιπόν ξεκίνησε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος - ενόψει και των ευρωεκλογών - για τα αστικά κόμματα, με υπόβαθρο την κοινή στρατηγική τους, την προσήλωση στις αντιλαϊκές κατευθύνσεις της ΕΕ και την από κοινού προσπάθεια να ξεπλύνουν τις σάπιες «αξίες» της. 

Εχουν βέβαια πολύ ...σκάουτινγκ μπροστά τους μέχρι τον Ιούνη, αφού στην τρέχουσα θητεία έχουν ανεξαρτητοποιηθεί - για διάφορους λόγους - αρκετοί ευρωβουλευτές και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο αστικό πολιτικό σύστημα. 

Τα παραμύθια για το «χάσμα» που τάχα τους χωρίζει, είναι όλο και πιο δύσκολο να «σταθούν». 

Ειδικά τα αναμασήματα της σοσιαλδημοκρατίας για το «προοδευτικό» μέτωπο που θα αντιμετωπίσει τη νεοφιλελεύθερη «δεξιά παράταξη», όπως έλεγε παλιότερα και η Χριστοφιλοπούλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog