..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Κύλησε ο τέντζερης ( Ώπα , ώπα ) και βρήκε το καπάκι. Ο Β. Τσιάρτας υποψήφιος με Μπογδάνο και Κρανιδιώτη (Video)

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ημέρες ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για την ένταξη του στο κόμμα που δημιούργησε πριν από λίγο καιρό ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα συστρατευθεί με Κωνσταντίνο Μπογδάνο, Φαήλο Κρανιδιώτη, Θάνο Τζήμερο και θα πάρει μέρος στις εκλογές, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βασίλης Τσιάρτας, φέρεται να έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να έρθει κοντά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τους Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη.

Φ. Κρανιδιώτης: «Η Ελλάδα χρειάζεται μία μακρά περίοδο σιδηράς πειθαρχίας  και μηδενικής ανοχής στην ανομία». 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για την ένταξή του στο νέο κόμμα και την κάθοδό του στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.....


Στις 5 Απριλίου 2022, ο Κ. Μπογδάνος ανακοίνωσε νέα πολιτική κίνηση, με την ονομασία «Εθνική Συμφωνία», σε συνεργασία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Θάνο Τζήμερο.

Ο Βασίλης Τσιάρτας πολλές φορές έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις του ή τις αναρτήσεις του στα social, έχοντας αμφιλεγόμενες απόψεις για τους μετανάστες, τα εθνικά θέματα, με ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ρητορική  και ίσως αυτό έπαιξε ρόλο στο να έρθει κοντά με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Μέσα από το Facebook κατά κύριο λόγο, ξεκινούν οι περιβόητες πλέον αναρτήσεις του. Αναρτήσεις απόλυτα συνυφασμένες με τη σύγχρονη υπερ-συντηρητική έως ακροδεξιά ατζέντα. Στα πιο προσφιλή του θέματα η επιθετική στάση στο ζήτημα του γάμου μεταξύ ομοφύλων και της υιοθεσίας παιδιών από μέρους τους. Γρήγορα οι χαρακτηριζόμενες ως ομοφοβικές αναρτήσεις του θα περάσουν στο μεταναστευτικό, με τον όρο «λάθρο» και τα… παράγωγά του να χρησιμοποιούνται με ευκολία από τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή.

Η δράση φέρνει αντίδραση και όσο ο Τσιάρτας γίνεται στόχος όσων αισθάνονται να προσβάλλονται από τις αναρτήσεις του, τόσο κι εκείνος γίνεται πιο ακραίος. Θα μιλήσει για «κομμούνια», «Ζαίους», «άπλυτους», «ανώμαλους» κ.λπ. Θα ζητήσει την ελληνική σημαία «να την κρατούν μόνο Ελληνες. Αδιαπραγμάτευτο!», όταν ο μικρός Αμίρ μετά την επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του επειδή είχε χριστεί σημαιοφόρος θα προσκληθεί στο Μαξίμου από τον Αλέξη Τσίπρα. Θα... φλερτάρει με την ταύτιση με τη Χρυσή Αυγή, όταν με ανάρτησή του τη μέρα της απόφασης στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, θα μιλήσει για «υποκρισία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog