..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας» σε χωριά του Δήμου Αλεξάνδρειας.


Δελτίο τύπου

👉Περιοδεία σε χωριά Παλαιοχώρι, Λιανοβέργι, Κορυφή, Πρασινάδα & Κυδωνιά της Δημοτικής Ενότητας Πλατέος του δήμου Αλεξάνδρειας, πραγματοποίησε το Σάββατο 30 Μάρτη κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Ιακωβίδη, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ευάγγελο Δόμανο, τους δημοτικούς συμβούλους Διονύση Γερόπουλο, Χαράλαμπο Μερτζανίδη, Βασίλη Μερτζανίδη, Σωτήρη Κοτζαμπασόπουλο, Αμυγδαλιά Κυροπούλου, Παναγιώτη Τσολάκη και τον φίλο Φώτη Παρίση.

Σε θετικό κλίμα αναπτύχθηκαν οι θέσεις του συνδυασμού, σε τομείς και ζητήματα του δήμου, καθώς και προβληματισμοί των κατοίκων για την επίλυσή τους. 

Συζητήθηκε η αποδυνάμωση των μικρομεσαίων αγροτών αλλά και η υποβάθμιση της βιομηχανικής περιοχής του Πλατέος με παραδείγματα την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και την Ελληνική Βιομηχανία Ζωοτροφών. 



Η εξαθλίωση με χαράτσια σε τοπικό αλλά και γενικό επίπεδο, καθώς και η φοροληστεία, ήταν ακόμη μια φορά το κέντρο της συζήτησης με τους δημότες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους τόνισαν στον κόσμο πως με την ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση», σε Δήμο και Περιφέρεια, και στο ΚΚΕ, στις Ευρωεκλογές & Εθνικές, θα εκφραστεί η αγανάκτηση και καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ και με την οποία συντάσσονται η ΝΔ και τα λοιπά κόμματα ενώ θα ισχυροποιηθεί ο αγώνας για αποδέσμευση απ' την ΕΕ και την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Αλεξάνδρεια, 1 Απριλίου 2019



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog