..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Συμβολικός αποκλεισμός της ΕΟ Θεσσαλονίκης - Βέροιας από τα μπλόκα της Νάουσας και της Κουλούρας (Φώτο - Βίντεο)


Σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας στο ύψους του μπλόκου της Κουλούρας προχώρησαν το πρωί της Τρίτης το μπλόκο της Νάουσας και το μπλόκο της Κουλούρας.
Νωρίτερα οι αγρότες του μπλόκου της Νάουσας αναχώρησαν με μηχανοκίνητη πορεία με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, από τον χώρο του μπλόκου στη Διασταύρωσης της Νάουσας και κατευθύνθηκαν στο ύψος του Μπλόκου της Κουλούρας Ημαθίας όπου και τα δύο μπλόκα απέκλεισαν συμβολικά την Ε.Ο. στο σημείο.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας», ο Αγροτικός Σύλλογος Γυψοχωρίου Πέλλας, ο Σύλλογος Γεωργών Βέροιας και ο Αγροτικός Σύλλογος Ροδοχωρίου «Η Ελπίδα».


Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος μεταφέροντας τη δράση του ΚΚΕ για τα προβλήματά τους στην ευρωβουλή καθώς και τις αρνητικές προοπτικές που προβλέπονται από την ΚΑΠ, ενώ τους κάλεσε σε συνέχιση των αγώνων τους. (Δείτε εδώ το βίντεο -> Παρέμβαση Σωτήρη Ζαριανόπουλου)

Την συμπαράστασή τους εξέφρασαν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλίας Ιακωβίδης, η Τ.Ε Ημαθίας του ΚΚΕ και το Εργατικό Κέντρο Νάουσας.

Την ίδια ώρα τα μπλόκα παραμένουν και ενισχύονται και με νέα τρακτέρ ενώ έχει αποφασιστεί καθημερινά 4 – 6 το απόγευμα να γίνεται συμβολικός αποκλεισμός του δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog