..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Το κεφάλι του γυρολόγου Παπαχριστόπουλου και το Αριστερό φως του Τέρενς {Video}



Κινδυνεύει το κεφάλι μου να βρεθεί σε κανένα χαντάκι...

Δεν είμαι επαγγελματίας πολίτικος!!! 

Σε πιστεύω.. 

Ήσουνα 30 μετρά πίσω από τον Λαλιώτη στο Πολυτεχνείο, και πήγες στο ΠΑΣΟΚ. 

Έπειτα είπες να κάνεις μια βόλτα από την ΝΔ.

Κατέληξες στους ΑΝΕΛ. Αλήθεια με πόσους ψήφους?

Και τώρα θα κάνεις μια βόλτα στο κόμμα που μαζεύει τα ρετάλια, τον ΣΥΡΙΖΑ ντε...



Δεν ήσουν ποτέ επαγγελματίας πολίτικος. Απλά έβλεπες φως και έμπαινες.





Είναι κάτι περισσότερο από φανερό άλλωστε, ότι από το που με κατηγορηματικό τρόπο διέψευδε τα σενάρια συνεργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ έλεγε «Δεν συνεργαζόμαστε. Με προσβάλλουν όταν μου λένε ότι μπορεί να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι γιατί είμαι αριστεροφοβικός, αλλά γιατί το έχουμε ξεκαθαρίσει 45 φορές και ο Πάνος Καμμένος στην Θεσσαλονίκη το ξεκαθάρισε ακόμα περισσότερο» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Κουίκ.
«Μη θέλετε ντε και καλά να μας κάνετε ουρά του οποιουδήποτε», διεμήνυσε ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τονίζοντας πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι «copy-paste» από το πρόγραμμα του κόμματός του», συνειδητοποίησε όμως, ότι υπήρξε ένας τυφλός δεξιός ο οποίος στα στερνά του είδε αριστερό φως και μπήκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog