..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Παρέμβαση της Χρ. Παναγιωτακοπούλου στονΣΚΑΙ: Καμιά διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ {Video}


Ο λαός μπορεί να κάνει τη διαφορά πορευόμενος με το ΚΚΕ, τόνισε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ».


Σημείωσε πως ο λαός έχει δοκιμάσει διάφορες κυβερνήσεις και έχει την πείρα να καταλάβει ότι δεν υπάρχουν σωτήρες, αυτό που δεν έχει δοκιμάσει είναι η δύναμή του. Πρόσθεσε ότι πολλοί περισσότεροι από το προηγούμενο διάστημα ακούνε τις θέσεις του ΚΚΕ και αντιλαμβάνονται ότι εδώ υπάρχει μια δύναμη συνεπής και σταθερή και μπορεί να αλλάξει τα πράγματα με τη δική του συμμετοχή.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις με την τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, σημείωσε ότι το ΚΚΕ καιρό τώρα έχει εκφράσει την ανησυχία του σε αντίθεση με την κυβέρνηση που είναι της λογικής του εφησυχασμού αποκοιμίζοντας το λαό που πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση.

Ανέφερε ότι οξύνονται οι ανταγωνισμοί στην περιοχή και τα παζάρια με τις ΗΠΑ και ταυτόχρονα μεγαλώνουν οι κίνδυνοι για το λαό. Τόνισε ότι η απάντηση δεν μπορεί να είναι η μεγαλύτερη εμπλοκή στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που έχει γίνει το καλύτερο παιδί των Αμερικανών. Ο λαός πρέπει να απαιτήσει να σταματήσει κάθε εμπλοκή και να κλείσουν οι βάσεις.

902.gr

1 σχόλιο:

  1. Τ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΧΡΗΣΤΟ . συστημα ν αποφασιζει σωστα και συνειδητα ο λαος δεν μας ειπε...με το γνωστο αντιπροσωπευτικο της σημερινης ψευδοαριστερας;;; με των σοβιετ ;;; οπου η νομενκλατουρα εισηγοταν και ο λαος συμφωνουσε ;;;; ΜΗΠΩΣ να βγει συσωμη η αριστερα στην παρανομια και να δημιουργιθει μια ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ -ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ;;;παραγωγικη ενοω απο πρωτογενη εως καταναλωτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog