..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισαν το "ιδιώνυμο" και πέφτουν από τα ...σύννεφα!!!!!!!!


Ερώτηση στην υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ενεργοποίηση του τμήματος της ΓΑΔΑ για την «Προστασία του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος», προκειμένου να διεξάγει έρευνα για τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς. 

Μάλιστα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «κλήση - πρόκληση», που «υπονομεύει τις πολιτικές αρχές της κυβέρνησης»! 

Η κοροϊδία πραγματικά «απογειώνεται». 

Θυμίζουμε ότι τις προάλλες, άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν με ερώτησή τους τροποποιήσεις στο νόμο για τις συντάξεις χηρείας και, δυο μέρες μετά, ο αρμόδιος υφυπουργός ανακοίνωσε ότι «εξετάζει» την αναστολή - και όχι βέβαια την κατάργηση - ορισμένων διατάξεων αυτού του βάρβαρου νόμου, που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 

Βγαίνουν δηλαδή μερικοί ΣΥΡΙΖαίοι, φωνάζουν για μια επιμέρους πλευρά της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, έρχεται από πίσω ένας υπουργός και υπόσχεται αλλαγές που δεν μεταβάλλουν την ουσία, και όλα «μέλι - γάλα»! 

Κι άσε το λαό να πιστεύει ότι με τέτοια ...πινγκ - πονγκ υπάρχουν περιθώρια «βελτίωσης» της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής. 

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. 

Οι βουλευτές που «διαμαρτύρονται» για την εμπλοκή του συγκεκριμένου τμήματος της ΓΑΔΑ στην έρευνα για τους πλειστηριασμούς είναι οι ίδιοι που πριν από ένα σχεδόν χρόνο νομοθετούσαν το να θεωρείται «ιδιώνυμο» αδίκημα κάθε κινητοποίηση προστασίας της λαϊκής στέγης από τις τράπεζες και τα κοράκια, ενεργοποιώντας τις διώξεις περιορισμού και τρομοκράτησης της δράσης του λαϊκού κινήματος. 

Τώρα, παριστάνουν προκλητικά ότι «πέφτουν από τα σύννεφα» και σκίζουν τα ρούχα τους για τις «αρχές» της κυβέρνησης, χωρίς βέβαια να βάζουν θέμα κατάργησης του απαράδεκτου νόμου που και οι ίδιοι ψήφισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog