..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Περιοδεία του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Σάκη Βαρδαλή στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Χαλκηδόνος από τις πρόσφατες πλημμύρες


Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ 

Περιοδεία του βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Σάκη Βαρδαλή
στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Χαλκηδόνος από τις πρόσφατες πλημμύρες

Ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής, μαζί με αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Κουφάλιων του Κόμματος, επισκέφτηκε, την Δευτέρα 20.11.2017, τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Χαλκηδόνος από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Είδε από κοντά τις καταστροφές σε αγροτικές παραγωγές καθώς και της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου, όπως επίσης και τα επίμαχα σημεία όπου χρειάζονται άμεσα αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χαλκηδόνας κ. Γιάννη Τσουκνιδά και τον Αντιδήμαρχο  κ. Μαυρουδή Μιντσιούδη, απ’ τους οποίους ενημερώθηκε για την έκταση των ζημιών καθώς και για τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει άμεσα να γίνουν ώστε να μην έχουμε επανάληψη των ίδιων και μεγαλύτερων καταστροφών στη περιοχή.

O Σάκης Βαρδαλής, αφού επισήμανε ότι οι πλημμύρες και στην περιοχή του Δήμου Χαλκηδόνας είναι αποτέλεσμα της ανυπαρξίας των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων, τις διαχρονικές ευθύνες όλων των μέχρι σήμερα Κυβερνήσεων, δεσμεύτηκε να πάρει πρωτοβουλίες το ΚΚΕ, και μέσα στη Βουλή, για την προώθηση και επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των φορέων του Δήμου για την υλοποίηση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων, ώστε να μη έχουμε με την πρώτη βροχή ξανά τα ίδια ή και μεγαλύτερα προβλήματα.

 Το Κοινοβουλευτικό Τμήματης Κομματικής Οργάνωσης                Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog