..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Γιατί πίνω μπάφους και παίζω PRO με πρόσημο αριστερό!


Που να το φανταστείς ότι οι τύποι που έγιναν κυβέρνηση τάζοντας να σκίσουν τα μνημόνια με έναν νόμο, τώρα με έναν νόμο θα νομιμοποιήσουν τον μπάφο για να πίνεις και για να ξεχνάς τα παλιά μνημόνια που δεν έσκισαν και τα νέα τα χειρότερα που ψήφισαν! Πού να φανταστείς ότι οι σωτήρες με τα κόκκινα βρακιά που θα έφερναν την ελπίδα, όταν μιλούσαν για την ελπίδα εννοούσαν τον μπάφο! Που να φανταστείς ότι η ελπίδα που θα πλημύριζε την χώρα ήταν ο μπάφος που θα καλλιεργείται στα μπαλκόνια για να πίνει ο λαός και να ξεχνά τον πόνο από την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που ασκείται!

Τι να πεις και τι ν’ αφήσεις όταν ακούς από αριστερό υφυπουργό να λέει σε συνέντευξή του ότι: «Η Ελλάδα έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα ότι λόγω του κλίματος και είναι κάπως ξερικό αυτό το φυτό μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη παραγωγή». Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα ξερικά χωράφια βοηθούν την αμπελοκαλλιέργεια όταν τα σταφύλια προορίζονται για κρασί και σταφίδα! Τώρα μάθαμε ότι βοηθούν και την χασισοκαλλιέργεια! Τι να πεις όταν μέσες – άκρες οι απατεώνες οι Συριζαίοι προσπαθούν να κάνουν τον λαό να αποδεχτεί την νομιμοποίηση της καλλιέργειας και της χρήσης της κάνναβης λέγοντάς του ότι θα γίνουμε χώρα παραγωγός και εξαγωγέας για να λύσουμε τα οικονομικά προβλήματα της χώρας παράγοντας τεράστιες ποσότητες κάνναβης! Θα σκορπάμε τον θάνατο στα παιδιά μας και στα παιδιά του κόσμου, αλλά εμείς θα λύσουμε τα προβλήματά μας αφού έχουμε ξερικά χωράφια που βοηθούν στην μεγάλη παραγωγή κάνναβης!

Η «Αριστερά» που θα μας έσωζε σκίζοντας τα μνημόνια και αποκαθιστώντας την αξιοπρέπειά μας, προσφέρεται να μας σώσει κάνοντάς μας χασισοκαλλιεργητές και τσαλαπατώντας την ανθρώπινη υπόστασή μας! Καλλιεργητές του θανάτου θέλει να μας κάνει η αριστερά!

Ποιος να φανταζόταν τότε που η «Αριστερά» ερχόταν κουνιστή και λυγιστή ότι θα καταντούσε τον λαό σε τέτοιο χάλι που να ψάχνει την σωτηρία του στις χασισοκαλλιέργειες και στα τυχερά παιχνίδια! Ένας λαός που θα πίνει μπάφο και θα παίζει PRO με πρόσημο αριστερό! Οι Συριζαίοι επελέγησαν από το μεγάλο κεφάλαιο για να κάνουν ότι βρωμιά δεν μπορούσαν να κάνουν οι προηγούμενοι! Το ερώτημα είναι αν ο λαός θα τους αφήσει να συνεχίσουν αυτήν την όχι απλά βάρβαρη αλλά και συνάμα μιαρότατη αντιλαϊκή πολιτική ή αυτός θα πάρει στα χέρια του την εξουσία στέλνοντας κι αυτούς και τα χασίσια τους στο γέρο διάολο;!

αναδημοσίευση από Αγκίδα
Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog