..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Το ΝΑΤΟ ηρωοποιεί τους συνεργάτες των...... ναζί!!!!!!


Σε άλλη μια επιχείρηση αισχρής προπαγάνδας - ενδεικτική του πραγματικού χαρακτήρα του ιμπεριαλιστικού οργανισμού, αλλά και του πού εκτρέφεται το «αυγό» του σάπιου φασισμού - το ΝΑΤΟ με ένα χυδαίο «φιλμάκι» που έβγαλε προ ημερών, ηρωοποιεί τους συνεργάτες των ναζί από τις χώρες της Βαλτικής που πολέμησαν με την πολύπλευρη στήριξη των ιμπεριαλιστών τη σοβιετική εξουσία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και μετά, κάνοντας ανάμεσα σε άλλα λόγο και για «στρατιώτες απ' όλη τη Βαλτική που είχαν πολεμήσει και στις δύο πλευρές (sic!) του πολέμου, (και) εξαφανίστηκαν μέσα στα δάση για να εξαπολύσουν τον πιο αιματηρό ανταρτοπόλεμο ενάντια στις σοβιετικές δυνάμεις κατοχής»! 

Με στημένα πλάνα, σκηνοθεσία, ηθοποιούς, και τις γκεμπελίστικες ιστοριούλες που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, αναπαριστά τον «ηρωικό» αγώνα τους, ενώ στο τέλος παρουσιάζει τις Ειδικές Δυνάμεις της Λιθουανίας ως τον απευθείας απόγονό τους, που όπως και τότε εκπαιδεύονται για να αντισταθούν στη... ρωσική απειλή.

Επιβεβαιώνουν έτσι ότι το «ξέπλυμα» των ναζί και των εγκληματιών συνεργατών τους από το ΝΑΤΟ, όπως άλλωστε και από την ΕΕ, έχει πολλαπλούς στόχους και σε κάθε περίπτωση «κοιτάζει» όχι στο παρελθόν αλλά στο μέλλον. 

Από τη μια για να ρίξουν λάσπη στο σοσιαλισμό και την εργατική εξουσία, την προοπτική των λαών, παρουσιάζοντας τα εγκλήματα της αστικής τάξης, στην προσπάθεια να υπερασπιστεί την εξουσία της, ως «δικαιολογημένη άμυνα», και την υπεράσπιση της εργατικής εξουσίας ως... έγκλημα. 

Από την άλλη, το αναποδογύρισμα αυτό, αλλά και οι συγκρίσεις «μήλων με πορτοκάλια», του πρώτου εργατικού κράτους στον κόσμο, με τη σημερινή καπιταλιστική Ρωσία που προέκυψε μετά τις αντεπαναστατικές ανατροπές, έχει στόχο να ντύσει και με τον απαραίτητο «ιδεολογικό μανδύα» την παραπέρα ανάπτυξη ΝΑΤΟικών δυνάμεων στη συνοριογραμμή με τη Ρωσία, στην κλιμακούμενη αντιπαράθεση μεταξύ ιμπεριαλιστικών κέντρων για τον έλεγχο αγορών, πλουτοπαραγωγικών πηγών και διαύλων. Πρόκειται για βρώμικη προσπάθεια, που δεν πρέπει να περάσει...

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 29072017

1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog