..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΝΑΙ στα βαποράκια ο ....Σκουρλέτης!!!!!!


«Βαποράκια ξένων μεγάλων συμφερόντων οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν ρεσάλτο στη δημόσια περιουσία της χώρας μας», αποκάλεσε, σε συνέντευξή του, τους εκπροσώπους των δανειστών ο Σκουρλέτης, με αφορμή την επιχειρούμενη προσπάθεια ξεπουλήματος της ΔΕΗ, στα ξένα και ντόπια κοράκια!

Μέχρι εδώ όλα καλά…

Όταν όμως ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το τι θα κάνει ο ίδιος αν έρθει στη βουλή το επίμαχο νομοσχέδιο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, απάντησε ότι αυτός... θα παραμείνει πιστός στα κομματικά προστάγματα, γιατί - όπως είπε - «έχω γαλουχηθεί στις συλλογικές διαδικασίες και τις δημοκρατικές αποφάσεις»! 

Ακόμη λέει πως "φοβάμαι ότι θα πουλήσουμε όσο-όσο".

..επειδή λέει πιστεύει στις συλλογικές διαδικασίες και αποφάσεις γιατί "έτσι έχω γαλουχηθεί"!!!
...θα ψηφίσει ό,τι αποφασίσει η πλειοψηφία, δηλαδή θα ψηφίσει ΝΑΙ. 
"Έχει γαλουχηθεί" λέει το όρθιο πρόβατο στις συλλογικές διαδικασίες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog