..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Αλέξης Τσίπρας: Δεν "χωρίζουμε" με τους .............ΑΝΕΛ!!!!!


Δεν τίθεται θέμα στις κυβερνητικές σχέσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ απαντά τόσο το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και η Κουμουνδούρου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα συζήτησαν Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος σε τηλεφωνική τους επικοινωνία μετά τις τοποθετήσεις του Νίκου Φίλη για προγραμματική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης επανήλθε στην πρότασή του με δηλώσεις στην «εφημερίδα των συντακτών», ενώ και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος επανέλαβε την παρότρυνση να ξεκαθαρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ αν θέλει στην κυβέρνηση το κόμμα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην τηλεφωνική επικοινωνία ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Άμυνας συμφώνησαν πως θα συνεχίσουν μαζί στη συγκυβέρνηση και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ των δυο κυβερνώντων κομμάτων.

Πάντως ο τρόπος που απαντούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αφήνουν ανοιχτό για αργότερα το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ. «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοιο θέμα» απάντησε ο Παναγιώτης Ρήγας, γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας πως οι θέσεις του Νίκου Φίλη είναι προσωπικές. «Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχουν προϋποθέσεις» δήλωσε στη «realnews» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog