..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Παρέμβαση του Θανάση Παφίλη στο VIMA FM Η ονομαζόμενη """"αριστερά"""μπορεί να περάσει μέτρα που δεν θα μπορούσε να περάσει η ...δεξιά!!!! Audio


Η μόνη λύση για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι να επιλέξουν το δρόμο της ρήξης με το καπιταλιστικό σύστημα, αλλιώς θα συνεχίσουν να ζουν την κόλαση και τη βαρβαρότητα, τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, μιλώντας στο ρ/σ «Βήμα FM»


Απαντώντας σε ερώτηση για τις πετσοκομμένες συντάξεις που είδαν σήμερα χιλιάδες συνταξιούχοι, ο Θανάσης Παφίλης είπε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα του αντιασφαλιστικού νόμου και υπενθύμισε την άθλια, όπως την χαρακτήρισε, κυβερνητική προπαγάνδα που ισχυριζόταν ότι δεν θα γίνουν μειώσεις.

Χαρακτήρισε επίσης την πολιτική της κυβέρνησης «σκληρή ταξική πολιτική» και συνειδητή επιλογή.

Τόνισε ότι οποιοσδήποτε από τα άλλα κόμματα και αν βρισκόταν στην κυβέρνηση θα ακολουθούσε την ίδια πολιτική και κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι παραπλανούν το λαό λέγοντας ότι θα ακολουθήσουν μια άλλη.

Για τον εκλογικό νόμο επανέλαβε την πάγια θέση για απλή αναλογική χωρίς πλαφόν και μπόνους, σημειώνοντας ότι αν υπάρξει τέτοια πρόταση το ΚΚΕ θα την ψηφίσει.

πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog