..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Η Βιβή Δάγκα στο MEGA: Οι επενδύσεις θα γίνουν πάνω σε "ματωμένα" σώματα!!!!


Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει όλα τα συντρίμμια των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων που ψήφισαν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ τα οποία όχι μόνο διατήρησε αλλά πολλαπλασίασε, σημείωσε μεταξύ άλλων η Βιβή Δάγκα, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 20 Ιούνη 2016 στο «Mega».


Τόνισε ότι «το βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα είναι βιώσιμο μόνο για τους επιχειρηματικούς ομίλους» καθώς σήμερα ένας νέος άνθρωπος που βγαίνει στην αγορά εργασίας ουσιαστικά δεν θα πάρει σύνταξη ποτέ.

«Με τέτοιες δυνατότητες που έχει η εξέλιξη της επιστήμης είναι δυνατόν μια οικογένεια να επιβιώσει με 400 ευρώ;» υπογράμμισε η Β. Δάγκα προσθέτοντας ότι τα περί δίκαιης ανάπτυξης είναι ένα σύντομο ανέκδοτο. «Η δίκαιη ανάπτυξη είναι δυσβάσταχτη για τη λαϊκή οικογένεια αλλά προνομιακή για τους επιχειρηματικούς ομίλους» σημείωσε.

«Απέναντι στο ξετύλιγμα της επίθεση που θα έχουμε το επόμενο διάστημα ο λαός πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να οργανώσει τη δική του λαϊκή αντεπίθεση» τόνισε η Β. Δάγκα. «Να βγει μπροστά με κριτήριο τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες του. Όχι μόνο να διεκδικήσει την ανάκτηση των απωλειών αλλά να ανοίξει νέους ελπιδοφόρους δρόμους στη λαϊκή πάλη για να διεκδικήσει αυτά που ο ίδιος παράγει, αυτά που δικαιούται».

πηγη: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog