..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Οχι ρε μαλάκα μου. Το ποσοστό των Βρετανών τάσσονται υπέρ της αποχώρησης από την Ε.Ε.!!!!!!!


Το ποσοστό των Βρετανών που τάσσονται υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση ανέρχεται σε 43%, ενώ εκείνο των υποστηρικτών της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ βρίσκεται στο 39%, δείχνει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε μέσω του διαδικτύου από την εταιρεία «Opinium» για την εφημερίδα «Observer».

Η δημοσκόπηση σε δείγμα 1.966 ενηλίκων ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου που θα κρίνει εάν η Βρετανία θα παραμείνει στην ΕΕ ή θα αποχωρήσει από αυτήν, καταγράφει επίσης ότι το 18% των ερωτηθέντων παραμένει αναποφάσιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog